Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eNVy room

Bezvremenski šarm damskog chica koji nas vraća u viktorijansko doba

eNVy room
Foto: Šime Eškinja
1/6
24.08.2016.
u 14:51

Lajt motiv su vezene crvene ruže koje se u kombinaciji s crno bijelim prugama referiraju na eNVy room kolekciju za proljeće ljeto iz 2013 godine. Velika se pedantnost posvetila detaljima koji daju točku na i cjelokupnom dojmu.

eNVy room žena ove jeseni i zime nosi hlače ¾ dužine, bogate volane, leopard uzorak, metalik boju i zvonolike rukave. Jaki statement komadi kao što su suknja A kroja crvene boje od eko krzna kao i bijela pamučna košulja predimenzioniranih volana učiniti će ove jeseni da ne prođete nezapaženo.

Ova raskošna kolekcija može se podijeliti na više međusobno povezanih grupa koje savršeno funkcioniraju kombinirajući ih zajedno. Viktorijansko doba, sedamdesete pa čak i reference na neke starije eNVy room kolekcije poslužile su kao inspiracija i zadale smijer cijele linije za nadolazeću sezonu.

Lajt motiv su vezene crvene ruže koje se u kombinaciji s crno bijelim prugama referiraju na eNVy room kolekciju za proljeće ljeto iz 2013 godine. Velika se pedantnost posvetila detaljima koji daju točku na i cjelokupnom dojmu.

Slatke kragnice s crnim mašnicama iz kojih nježno izviruju volani asocirajući na viktorijansko doba i retro kaputić od leopard printa koji skidanjem kragne postaje komad za dnevni look, dio su ove eklektične kolekcije.

Foto: Šime Eškinja

Foto: Šime Eškinja

Cijela linija je zaogrnuta velom damskog chica koji osvaja bezvremenskim šarmom, a dio je rukopisa koji eNVy room iznova uspješno gradi i potvrđuje.

Večernje haljine izrađene su od prozirnog tila ispod kojeg se nosi retro donje rublje i guste samostojeće čarape.

Tu su i haljine koje su izrađene od metalik svilenog lamea, viskoznog kadija, macrame čipke i perforirane eko kože.

Cijelu kolekciju prate nove torbice koje ove sezone dolaze u bež i crvenoj boji, a posebno je zanimljiva torba u bikoloru crvene i crne boje sa ručkama izrađenim od čipke koje se mogu mijenjati sukladno outfitu.

>>Sasvim drukčija prozračna mini kolekcija Maks studija čija je okosnica bijela boja

>>Anna of the North odjenula je kratku folklornu haljinu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije