Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni modni vodič

Bez pogreške uz suknju midi dužine, bijelu boju i more prugica

04.07.2015., Zagreb - Druga vecer BIPA Cruise Collection modne revije. Ivica Skoko. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/5
06.07.2015.
u 14:45

Aleksandra Dojčinović, Ivica Skoko, Martina Felja te modni dvojac ELFS otkrivaju koji su vrući ljetni trendovi za 2015. godinu, u što investirati, što izbjeći i kako s malo novca postići izgled od "milijun dolara"

Često se čuje prigovor kako odjeća s modne piste nije nosiva u stvarnom životu, a da u tome nema ni trunke istine pokazali su vodeći domaći dizajneri proteklog vikenda na BIPA Fashion.hr-u svojim cruise kolekcijama.

Iskoristili smo priliku i upitali ih za savjet što i kako nositi ovog ljeta.

Odgovaraju Aleksandra Dojčinović, Martina Felja, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić iz Elfsa te Ivica Skoko.

Bijela i dalje caruje

Bijela je boja i ovog ljeta neizostavna, a nećete pogriješiti, savjetuju naši sugovornici, niti s narančastom. Nosi se i svijetloplava u kombinaciji sa žutom i crvenom, a vraća se i ružičasta.

– Trendovi nalažu puno cvjetnih uzoraka, a za one koji se modom vole poigrati, točkice i prugice, po mogućnosti u nekoj dobro složenoj kombinaciji. Nose se midi i maksi haljine, širih, lepršavih krojeva, ugodne za nošenje. Od detalja, akcent je na minijaturnim, ali i "bucket", vrećastim torbama, upečatljivim komadima nakita i maramama – kaže Aleksandra Dojčinović. Za spas u zadnji čas predlaže investiranje u dobro krojenu jednobojnu haljinu kao odlično rješenje za one dane kad vam je prevruće ili jednostavno nemate vremena razmišljati o odjeći.

I Ivica Skoko izdvojit će suknje midi užine kao "must have" komad ovoga ljeta.

– Vratile su se suknje midi i maksi dužine koje naglašavaju žensku figuru te ih mogu nositi i djevojke i žene koje nisu manekenskih proporcija, a svaka žena bi takvu i trebala imati u ormaru, kao i kaftan-haljinu ili tuniku koju može nositi i na plaži, a i kasnije za lude after beach partyje. Kome stoji, dobar je i prozračni kombinezon koji se može upotpuniti adekvatnim modnim dodacima te odlično funkcionira i kao večernja varijanta – kaže Skoko dok Martina Feja naglasak stavlja na haljinu od jeansa.

Trik za tip-top izgled

– Idealna je za posao, a odlično se može iskombinirati i za večernji izlazak. ELFS-i pak preporučuju investiranje u retro kupaći kostim i lagane haljine što upečatljivijeg printa.

Najbolji savjet za ljetni tip-top izgled? – Trik je u tome da je manje zaista više. Želite li biti stylish bez puno truda i novca, uvijek ulažite u komade koji su kvalitetno izrađeni i neka vam to uvijek bude važnije od trenda – zaključuje A. Dojčinović.

>>Zašto vam (ne) pristaje baš svaka haljina?

>>Diva Coffe and Fashion Corner predstavio mladi dizajnerski dvojac KLISAB

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije