Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koja će više?

Beyonce dominirala u potpuno prozirnoj haljini, Kim Kardashian se (opet) hvalila bujnim grudima

Kolaž VMA nagarde
Foto: Pixsell
1/7
29.08.2016.
u 11:17

Beyonce je blistala u prozirnoj haljini koju su cijelom dužinom krasile tek tanke utkane srebrne niti i tako istaknule njezinu savršenu figuru, a grudi je skrilo perje nježno plave boje

Crveni tepih i neka dodjela nagrada prava su prilika da se slavne dame na jednom mjestu iskažu izabranim toaletama i privuku pozornost na sebe.

Neke su veteranke po ovom pitanju i već su davno otkrile tajnu. Pokazati što više!

A upravo to su napravile Rita Ora, Beyonce, Kim Kardashian, Naomi Campbell...

Ove su dame odlučile za spektakularnu dodjelu MTV-jevih nagrada odjenuti kratke, prozirne ili jako dekoltirane outfite. Moramo priznati, pošlo im je za rukom privući dodatnu pažnju na sebe. Iako to zasigurno nije bilo potrebno glazbenoj divi Beyonce koja je se sinoć "okrunila" s čak osam nagrada, ali ipak nije srušila rekord i skinula s trona Petera Gabriela koji je prije 30 godina osvojio njih 10.

Beyonce je blistala u prozirnoj haljini koju su cijelom dužinom krasile tek tanke utkane srebrne niti i tako istaknule njezinu savršenu figuru, a grudi je skrilo perje nježno plave boje.

Foto: Instagram

Kim Kardashian je odlučila ponovno pokazati svoje burno poprsje u dubokom dekolteu. Kim je poznata po modnim kombinacijama u kojima se ne trudi skriti poprsje, dapače, rado se "hvali" te je za sinoćnji spektakl odabrala klasiku: crnu haljinu, ali s jako dubokim dekolteom.

Foto: Instagram

Da prozirno već nekoliko godina ne prolazi kada je riječ o toaletama i velikim događajima koje prati milijuni ljudi putem svojih TV ekrana, pokazala je i Rita Ora koja se odlučila za crnu, prozirnu kombinaciju.

Foto: Instagram

Sličan ukus, čini se, ima i Hailey Baldwin.

Foto: Instagram

>>Ona je apsolutna pobjednica MTV-jevih glazbenih nagrada, Beyonce ih je 'pokupila' čak 8

Komentara 8

SA
Salahuddin
12:41 29.08.2016.

Treba razlikovati dekolte i izvaljene s*se = ono što prezentira tj. izvaljuje KK.

NI
Nikomah95
14:34 29.08.2016.

Pevaljke

Avatar dmitarX
dmitarX
21:08 29.08.2016.

Dame...noći!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije