Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Etna Maar

Baš kao u Matrixu, dizajnerica se bori sa strojem koji diktira modne trendove

Etna Maar
Foto: Karmen Poznić
1/5
01.10.2014.
u 09:36

Andrijanina nova kolekcija, simboličnog naziva ”The One”, namijenjena je onima koji odbijaju poslušno slijediti trendove i biti dio kolektiva

Večeras u Muzej automobila Ferdinand Budicki u Zagrebu počinje ovosezonski Schwarzkopf Cro A Porter.

Uoči modne manifestacije stiže kampanja dizajnerice brenda Etna Maar koja je inspirirana filmom Matrix.

Baš poput glavnog junaka Nea, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, krenula je u bitku sa ”strojem” koji diktira što se mora nositi ove sezone.

Pred sebe je postavila izazov: pokazati kako su modni trendovi samo iluzija za koju je netko, u određenom trenutku, odlučio da će biti istinita.

Andrijanina nova kolekcija, simboličnog naziva ”The One”, namijenjena je onima koji odbijaju poslušno slijediti trendove i biti dio kolektiva. Obraća se modnim buntovnicima koji aktualne trendove koriste samo kao inspiraciju i interpretiraju ih na sebi svojstven način.

Foto: Karmen Poznić

U samoj je kolekciji vidljiva ”bitka” avantgardnih krojeva s tri aktualna trenda: minimalizmom, raskošnom slojevitošću i vječnom ljubavi prema crnoj boji.

Kolekcija uključuje bogata pletiva izrađena od efektne vunene pređe – zaštitni znak Etne Maar, duge kapute i haljine koje izgledaju poput skulptura. Prevladavaju crna, siva i petrolej zelena boja.

Od materijala su korišteni vuna, neopren, pamuk i umjetno krzno, a na bazičnim odjevnim predmetima poput majica, potkošulja ili tajica pojavljuje se print s programskim kodom Etna Maar web stranice.

Snimanje kampanje za kolekciju “The One” realizirano je u Zagrebu, u produkciji moda.hr, nekoliko dana prije osmog nastupa Andrijane Subotić Pjajčik na Cro A Porteru.

>>Posebni gosti iznenađenja: Na Cro-a-porteru Boudoir i Boris Pavlin

>>Anamarija Asanović hvali se sjajnim ulovom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije