navigacija Moda & ljepota 102
manji udarac na džep

Balmain lansira novu, pristupačniju kolekciju

Kada je prije nekoliko mjeseci objavljeno da Balmain pokreće jeftiniju kolekciju, pitanje koje je bilo na svačijim usnama bilo je: "Koliko će stajati obična majica?"

Foto: WWD

Prva kolekcija Pierre Balmain (kako je odlučeno da će se zvati jeftinija linija) za proljeće i ljeto 2012. u trgovine će stići u prosincu, prenosi portal WWD. Cijene će biti u rasponu od 172 američka dolara za majicu kratkih rukava do 1291 dolar za večernje haljine. Iako su ovi iznosi daleko od onih u Zari ili H&M-u, bez ikakve su sumnje  mnogo pristupačniji od glavne Balmainove linije.

Pierre Balmain obuhvaćat će mušku i žensku kolekciju, a modna kuća cilja na međunarodno tržište – planiraju se otvaranja trgovina u Hong Kongu, Parizu i Rimu.

Olivier Rousteing, nasljednik bivšeg glavnog dizajnera Christophea Decarnina, neće biti izravno uključen u stvaranje ove linije. Balmainov direktor Alain Hivelin rekao je WWD-u da je Pierre Balmain "nov i različit brend koji je inspiriran uspjehom i poviješću ove velike modne kuće, no nudi proizvode i imidž koji odgovara potrebama i željama današnjeg tržišta."

Ako je suditi po slikama koje su zasad dostupne, Pierre Balmain definitivno je "rokerskija" verzija Balmainove glavne linije – prevladavaju koža i traper.

 

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija