Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3D čipke cvjetnog uzorka

Bajkovite vjenčanice Ivice Skoke osvajaju glamurom

Ivica Skoko vjenčanice
Foto: PR FOTO
1/12
03.05.2016.
u 12:12

Posebnost ove kolekcije su različite vrste čipki koje dizajner odlično kombinira koristeći pritom 3D čipke cvjetnog uzorka koje daju posebnu teksturu, lakoću i živost njegovim ženstvenim krojevima.

Ivica Skoko, nakon što je na BIPA FASHION.HR-u pokazao raskošnu kolekciju koja je pokupila salve pohvala, predstavlja novu kampanju za večernje haljine i vjenčanice Into The Sun.

Kampanja je logičan nastavak uspješne sezone nakon revije kojom je Ivica Skoko još jednom pokazao svoje dizajnersko umijeće koje najbolje do izražaja dolazi u kolekciji gala večernjih haljina izađenih od luksuznih materijala i s puno ručnog rada.

Autorski potpis kampanji pod imenom Into The Sun dala je poznata fotografkinja Mare Milin koja nastavlja uspješnu suradnju s dizajnerom čiji je ženstveni romantični potpis u savršenom skladu s njezinom kreativnom vizijom.

Skokine haljine, među kojima u ovoj kampanji dominiraju vjenčanice, Mare Milin je zabilježila u toploj, nježnoj, sunčanoj i pomalo nostalgičnoj atmosferi. Mekano svjetlo koje se nježno rasipa po haljinama koje nosi poznata manekenka Mia Matić dočaralo je posebnost i unikatnu ljepotu Skokinih modela, a riječ je o jedinstvenim gala haljinama koje odišu ženstvenošću i glamurom.

“U ovoj smo kampanji naglasak stavili na vjenčanice jer upravo je to u životu svake žene najposebnija haljina koju će odjenuti. A ja volim raditi haljine u kojima se žene osjećaju posebno. Svaka od njih zahtijeva individualan pristup našim klijenticama i ne postoje dvije iste haljine. Vjenčana haljina treba biti unikatna poput žene koja ju nosi. Takva je i ova kampanja s potpisom Mare Milin”, izjavio je dizajner Ivica Skoko. Njegov zaštiti znak su prepoznatljive večernje toalete poznatih dama s crvenog tepiha, a tome se Skoko u potpunosti posvetio i svojom posljednjom kolekcijom. Vrhunski materijali poput svile, svilenih satena i čipke u pastelnim bojama pudera, vanilije, zlata ili nježne roze boje evociraju glamur 40-ih godina prošlog stoljeća.

Posebnost ove kolekcije su različite vrste čipki koje dizajner odlično kombinira koristeći pritom 3D čipke cvjetnog uzorka koje daju posebnu teksturu, lakoću i živost njegovim ženstvenim krojevima.

Haljine Ivice Skoke u kolekciji proljeće/ljeto 2016. odlikuje bezvremenska ljepota i senzualnost koju dizajner reinterpretira na originalan i moderan način.

>>10 cjenovno prihvatljivih vjenčanica idealnih za proljeće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije