Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa Fashion.hr cruise collection

Aragović predstavio mornarske prugice, Sever 'iznenadio' traperom i kačkanim detaljima

Bipa Fashion.hr cruise collection Zoran Aragović
Foto: Vanja Strmecki/Pixsell
1/45
28.06.2016.
u 12:12

Reviju je otvorio Zoran Aragović koji je predstavio svoju cruise "Bite my Style" kolekciju temeljno "obojanu" mornarskim bojama u kombinacijama s crno- bijelim kockicama, uz dodatak živih, ljetnih boja, a zatvorio ju je Robert Sever koji je iznenadio kolekcijom trapera i nostalgičnih volana i kačkanih detalja

Druge i završne večeri Bipa Fashion.hr cruise collection na platou Gradec, sinoć su svoje kolekcije predstavili Martina Felja, Krie Design, ines Atelier, Robert Sever i Zoran Aragović.

Reviju je otvorio Zoran Aragović koji je predstavio svoju cruise "Bite my Style" kolekciju temeljno "obojanu" mornarskim bojama u kombinacijama s crno- bijelim kockicama, uz dodatak živih, ljetnih boja. Osim haljina, Aragovićeve manekenke prošetale su i kupaće kostime, uz nezaobilazne duboke, donje dijelove koji su hit ovog ljeta.

Foto: Vanja Strmecki/Pixsell

Foto: Vanja Strmecki/Pixsell

Ako je suditi po Zoranu Aragoviću, ljetni hit bit će upečatljivi neon u žutoj, zelenoj i rozoj boji. Mornarske prugice ove su sezone dobile prepoznatljiv kolorističan BiteMyStyle potpis, a razigranom kolekcijom dominiraju haljine, od onih uvijek hit maxi dužine s romantičnim volanima do sportske izvedbe haljina s kapuljačom. Kroz cijelu se kolekciju dominantno provlači bijela boja nadopunjena žutom, tirkiznom i rozom, a modeli su izrađeni od pamuka, viskoze te bijelog neoprena kojeg dizajner već nekoliko sezona koristi u svojim kolekcijama.

Martina Felja predstavila je izrazito romantičnu, ženstvenu kolekciju inspiriranu odmorom. Krojevi su lepršavi i ležerni, a romantičan dojam dizajnerica postiže detaljima poput volana te nezaobilaznim cvjetnim uzorkom. Dizajnerica i u ovoj kolekciji najviše pažnje posvećuje haljinama, od onih dnevnih do glamuroznih večernjih. Koristi bijelu, bež, smaragdno zelenu, tirkiznu boju na materijalima poput pamučnog popelina.

Foto: Vanja Strmecki/Pixsell

Foto: Vanja Strrmecki/Pixsell

Krie design predstavio je elegantnu, sofisticiranu cruise kolekciju za koju je dizajnerica Kristina Burja inspiraciju potražila na francuskoj rivijeri. Stroge linije krojeva ublažavaju strukturalni detalji poput raskošnih volana ili pletenica koje je dizajnerica ukomponirala u cruise kolekciju kao poveznicu s kolekcijom proljeće/ljeto. Osim crne i bijele, kolekcijom dominiraju narančasta i boja limete. Dizajnerica Ines Janković koja se krije pod brendom Ines Atelier omiljena je među poznatim damama u susjednoj Srbiji, a svojom Bird In Space kolekcijom zaokupila je i pažnju zagrebačke publike.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL/Ilustracija

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

BIPA FASHION.HR Cruise Collection zatvorila je revija Roberta Severa s kolekcijom Angie Rose, a riječ je o kombinaciji trapera, nostalgičnih volana i kačkanih detalja koji su izrazito nosivi u svakoj ljetnoj kombinaciji. Sever je koristio ugodne i fine materijale poput svile, viskoze i ručno pletene kačkane čipke koja je okosnica i ove kolekcije. U formi se dizajner poigrao i dužim modelima koji raskošću i volumenom najljepše ističu siluetu ženskog tijela.

Angie Rose nosi suknje u nekoliko dužina, lepršave i duge od fine čipke, košulje opuštenog i oversized kroja, ukrašene volanima i čipkom - koje odaju romantičnu stranu RS branda.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL/Ilustracija

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

>>Pogledajte kako je izgledala modna čarolija na zagrebačkom Gradecu

>>Prvi smo vidjeli nove kolekcije vodećih domaćih dizajnera Krie Design, R. severa i Z. Aragovića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije