Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osmislio Kenzo Takada

Anna of the North odjenula je kratku folklornu haljinu

Anna of the North
Foto: PR FOTO
1/2
19.08.2016.
u 13:11

Anna je 25- godišnja glazbenica koja je svjetsku popularnost stekla svojom skladbom “The Dreamer” ranije ove godine.

Anna of the North, norveška glazbenica, odjenula je haljinu iz nove KENZO x H&M kolekcije koju je osmislio Kenzo Takada, ali u potpuno novoj interpretaciji za koju su zaslužni kreativni direktori kompanije KENZO Carol Lim i Humberto Leon. Kratka folklorna haljina oslikava različite printeve prisutne u ovoj kolekciji.

Anna je 25- godišnja glazbenica koja je svjetsku popularnost stekla svojom skladbom “The Dreamer” ranije ove godine. Dio je KENZO x H&M look book-a i jedna od mnogih ambasadora kolekcije, zajedno sa već poznatim Amy Sall, Juliana Huxtable, Oko Ebomo i Isamaya Ffrench.

Foto: PR FOTO

>>Sasvim drukčija prozračna mini kolekcija Maks studija čija je okosnica bijela boja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije