Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U prodaji na kioscima

Anita Dujić nosi majicu ELFS s porukom da su sve žene lijepe koja izlazi s magazinom DIVA Style

Anita Dujić Elfs majica
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
29.07.2014.
u 12:42

Mnoge si ne mogu priuštiti nešto iz našeg dućana pa je baš Večernjakova majica koju smo dizajnirali prilika da i one imaju nešto s našim potpisom.

Majicu koju možete nabaviti u paketu sa specijalnim ljetnim izdanjem DIVA Style za samo 49,90 kn dizajnirao je modni dvojac Elfs, a promovira ga glumica Anita Dujić.

Sjajno funkcionira njihova veza jer su svi akteri te prigodne modne kampanje vezani za popularnu kulturu.

Sve se tu čini veselo i lako, ali to je samo naoko bezbrižno...

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Cijeli print na majici sastavljen je od minijaturnih reprodukcija naslovnih stranica Dive koja tjedno izlazi uz Večernji list. Njima je ispisan natpis “I’m beautiful Elfs Diva”, a zamisao je Elfsa da bude osnovni dio garderobe.

Vodila ih je, kažu, i misao da su sve žene lijepe.

– Mnoge si, međutim, ne mogu priuštiti nešto iz našeg dućana pa je baš Večernjakova majica koju smo dizajnirali prilika da i one imaju nešto s našim potpisom. To je dobar osjećaj. Drago nam je zato da smo dizajnirali tu dopadljivu majicu koja o svakoj ženi kaže da je diva – objašnjavaju Elfsi.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

>>ELFS: Za uspjeh preko noći treba deset godina odricanja

>>One su seksi i u uskim hlačama, no zvijezda večeri je elegantna Anita Dujić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije