Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Street style

Andrea Andrassy: Velika sam obožavateljica casual stila

Andrea Andrassy
Foto: Šime Eškinja
1/7
28.05.2015.
u 11:43

Street style kampanja kojom dizajner Ivan Alduk predstavlja novu kolekciju majica s printom

Došlo je vrijeme da ALDUK djevojka iskusi nove avanture izvan svečanih događanja.

Imajući to na umu, dizajner Ivan Alduk kreirao je jednostavan, ali poseban komad odjeće koji će biti dijelom njezinih svakodnevnih modnih kombinacija.

Nova limitirana kolekcija ALDUK majica s printom idealan je komad za toplo vrijeme i ljeto koje je pred nama te se savršeno kombinira za dnevne i večernje prigode. Bijela majica s tri različita printa od kojih svaki print predstavlja neke od najpopularnijih ALDUK haljina iz aktualne i prošlih kolekcija koje su grafički dizajnirane s trodimenzionalnom cvjetnom pozadinom osvojit će i upotpuniti baš svaki stil.

„Zadnju limitiranu kolekciju majica s printom izbacili smo 2012. godine i od tada smo neprestano dobivali upite kada će neka nova kolekcija ALDUK majica koju su naše klijentice u međuvremenu od milja prozvale "aldukice“, izjavio je dizajner Ivan Alduk te dodao: „Sretan sam što danas predstavljamo novu generaciju "aldukica" i to s novim zaštitnim licem - Andreom Andrassy! Kao lijepa, mlada, duhovita i uspješna, Andrea je idealno lice za ovakav projekt. Smatram da se odlično snašla u ulozi modela i da svojim neopterećenim pristupom modi na najbolji način predstavlja taj omiljen komad odjeće koji nosimo svakodnevno".

„Velika sam obožavateljica casual stila i majice s printom su mi vrlo često baza odjevne kombinacije. U "aldukice" sam se zaljubila na prvi pogled i vjerujem da će ta ljubav trajati jako dugo“, izjavila je Andrea.

Foto: Šime Eškinja

Foto: Šime Eškrinja

>>'Nema mi gore stvari nego kad na cesti vidim curu koja jedva hoda u štiklama

Komentara 1

GV
golub Vaso
12:34 28.05.2015.

Tko je ova???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije