Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manekenke otkrile svoju dijetu

Anđelice Victoria's Secreta treniraju šest puta tjedno, ne piju alkohol i ponekad si priušte pizzu

lima
Foto: Pixsell
1/5
30.11.2016.
u 14:27

Večeras se u Parizu održava revija Victoria's Secreta, a anđelice Adriana Lima, Martha Hunt i Bridget Malcolm otkrivaju što jedu tijekom cijele godine i koliko vježbaju da bi imale savršenu figuru

Večeras će modnom pistom u Parizu koračati najljepše manekenke na svijetu i to u donjem rublju čiji pojedini primjerci koštaju i do 2,5 milijuna dolara. Riječ je naravno o reviji Victoria's Secreta, a biti anđelica ovog modnog brenda čast je koju priželjkuje svaka manekenka.

Zato se djevojke koje dobiju tu priliku tijekom cijele godine pridržavaju posebnih režima prehrane kako bi imale savršenu liniju za modnu reviju ovog donjeg rublja. Što sve jedu i koliko vježbaju, otkrile su u New York Postu anđelice Adriana Lima, Martha Hunt i Bridget Malcolm. 

Dosljednost, to je moto kojeg se prelijepa Adriana Lima drži kad je u pitanju prehrana i tjelovježba. – Jedem šest obroka dnevno i vježbam šest puta tjedno i to najviše boks – kaže 35-godišnja Brazilka. Njezino tajno oružje je napitak od heljde koji obično uzme prije spavanja. – Taj napitak pijem s mlijekom i uz dodatak meda, a odličan je kad je vruć, a može se piti i hladan. Heljda odlično pomaže u sagorijevanju kalorija dok spavate i zato ga pijem prije spavanja – otkrila je.

Njezin režim prehrane tijekom cijele godine je sljedeći; za doručak pojede zdjelicu zobene kaše, za užinu pojede neko voće, za ručak na meniju joj je piletina ili riba sa slatkim krumpirom i kvinojom,, tijekom popodneva gricka suho voće, a večera je isto što i za ručak. 

Martha Hunt liniju održava vitkom s dvije osnovne namirnice mesom i jajima. – Vježbam dosta i zato sam morala povećati unos proteina  i trudim se da ih imam u svakom obroku – kaže 27-godišnja manekenka. Evo kako izgleda njezin meni tijekom cijele godine i koji je zaslužan za njezinu fit liniju. Za doručak jede jaja sa špinatom i avokadom ili popije smoothie. Za ručak jede ribu, a najdraža kombinacija joj je losos s bundevom. Poslije ručka,a prije večere nagradi se proteinskom pločicom, a za večeru jede piletinu ili ribu s puno povrća. – Prije same revije Victoria's Secreta ne jedem šećer niti kruh. Naravno tu i tamo se priuštim pizzu – kaže Martha.

Bridget Malcolm otkrila je da uopće ne pije alkohol i ne jede slatkiše. Kaže kako je tajna njezine vitke linije u tome što večera 12 sati nakon ručka i dnevno pojede barem šaku badema.  – Moje tajno oružje je u tome što dan započinjem u šest sati i zatim si napravim doručak, a to je obično shake u koji ide veganski miks proteina s okusom čokolade koji pomiješam s bademovim mlijekom, ledom, bananom, keljom i špinatom. Užina mi je kava sa sojinim mlijekom. Za ručak obično jedem tempeh i povrće sa žara, a za večeru mi je na meniju pirjano povrće sa začinima poput kurkume, kumina. Prije spavanja popijem čašu bademovog mlijeka zaslađenog sa stevijom  – otkrila je Bridget. 

S obzirom na strog režim prehrane i odricanja ne čudi što manekenke za ovu reviju dobiju izdašne honorare.

 

OBOE!!!

A photo posted by Bridget Over Troubled Water. (@bridgetmalcolm) on

 

 

They say Paris is a woman 📸@jeromeduran glam @fulviafarolfi @diegodasilva_ #VSholiday ✨

A photo posted by Martha Hunt (@marthahunt) on

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije