Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jesen/zimu 2017.

A'marie jesen/zima 2017. donosi udobne ogrtače od žakarda

Amarie jesen/zima 2017
Foto: Maja Kljajić
1/9
27.09.2016.
u 09:35

Haljine od viskoze s uzorcima su lisice i papige , košulja-haljina pojavljuje se kao jedan od primarnih modela, a odgovarat će svim ženama koje vole odjevne komade funkcionalne od jutra do večeri

Dizajnerica Anamarija Brkić  za jesen/zimu 2017. poigrala se s nešto drukčijim teksturama u dizajnu i spojila je ležernost i posvećenost detaljima.

U novoj kolekciji ističe se upečatljiv žakard od kojeg su izrađeni voluminozni kaputi i ogrtači, zatim luksuzna alpaka vuna i pliš.

Šuma, njezina bajkovitost i bogatstvo, bili su polazna misao cijele kolekcije, a nezamislivo je da u A'marie zimskoj kolekciji jedna od glavnih uloga ne pripadne pletivu, pa tako i ova obiluje neodoljivim toplim puloverima koji su kombinirani sa sjajnim nitima, tankom linijom tila na porubima, šljokicama ili su u dijelovima namjerno poderani. Kaputi, ogrtači i bunde dolaze u sada već klasičnim zagasitim A'marie nijansama – sivoj, tamnozelenoj, tamnoplavoj, ali i nježnim tonovima, od vanilije i svijetlosive do puderastih nijansi.

Haljine od viskoze s uzorcima su lisice i papige, a košulja-haljina pojavljuje se kao jedan od primarnih modela, a odgovarat će svim ženama koje vole odjevne komade funkcionalne od jutra do večeri.

Doza sportskog stila, koji je uvijek bio prisutan u njezinim kolekcijama, vidljiva je u predimenzioniranim majicama s kapuljačom među kojima se posebno ističe ona u zagasito zelenoj metalik boji zanimljive teksture. Modele krase vunene resice te ovratnici od umjetnog krzna, a dizajnerica ne zaobilazi ni neopren od kojih čini svoje neodoljive volane na suknjama te moćne i netradicionalne jakne i kapute.

Za jesen/zimu 2017. brend A'marie najavljuje inovativan nakit s potpisom Si&Eter, izrađen od naočalnih leća, a za ovu suradnju donosi limitiranu kolekciju naušnica u obliku listova i tim oblikom iz prirode u potpunosti zaokružuje šumsku i novu toplu priču Anamarije Brkić. 

>>Žene koje nose A’marievole biti drukčije, ali nipošto jako upadljive 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije