Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nose i slavni

6 najpopularnijih modela tenisica na svijetu

Janes Sneak & Peak blog - Golden Goose
Foto: Janes Sneak & Peak blog
1/3
21.11.2014.
u 21:00

Prije nekoliko sezona tenisice su se vratile u prêt-à-porter kolekcije i na ulice modnih metropola

Čak je i slavni Chanel, simbol elegancije i luksuza, pokleknuo pred trendom sportskih tenisica na pisti te lansirao cijeli niz modela koji koketiraju s onima za trčanje i visokim modelima kakve nose boksači.

Čini se da je cijeli svijet ponijela ideja o udobnoj obući koja se može kombinirati s prêt-à-porter kreacijama što je do prije nekoliko godina bio nezamisliv modni trend, barem kada govorimo o mainstream krugovima u kojima se kreću modni urednici, 'socialites' i, naravno, najbolja hodajuća reklama - poznate osobe, piše Büro 24/7

Foto: Janes Sneak & Peak blog

Janes Sneak & Peak blog - Golden Goose

S titulom vječne popularnosti, koja je počela čak i prije navale ovog sportskog trenda, mogu se ponositi Converse modeli, u žargonu poznatiji kao "starke".

Foto: Converse

Starke su omiljena proljetna tenisica mnogima. Iako dolaze u milijun boja i uzoraka, i dalje su najpopularnije klasične bijele s prepoznatljivom zvijezdom na logotipu. Vans je tenisica osmišljena za skejtere, a kako sve što je cool jako brzo napravi tranziciju od subkulture u kojoj je nastalo do mainstreama, tako su i Vansice osvanule na nogama poznatih dama poput Miley Cyrus, Kristen Stewart, Rihanne i drugih.

Air Max model kuće Nike eksplodirao je na modnim blogovima za vrijeme održavanja Tjedana mode. Činilo se kako svaka trendseterica koja drži do sebe ima jedan Air Max model u neon nijansama koji kombinira na ženstvene suknje A-kroja ili maksi haljine. Kompletna modna klika poludjela je za ovim modelom koji se i danas drži visoko na ljestvici popularnosti.

Foto: Converse

Svih 6 modela najpopularnijih tenisica na svijetu potražite na portalu Büro 24/7.

>>Nike i Liberty London predstavili novu neodoljivu kolekciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije