Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo želimo!

5 odličnih prirodnih kozmetičkih proizvoda s hrvatskim potpisom

njega kože
Foto: Shutterstock
1/4
02.10.2014.
u 11:00

Donosimo vam izbor organskih kozmetičkih proizvoda hrvatskih malih proizvođača s naglaskom da ih svakako isprobate

Na zadovoljstvo svih nas već neko vrijeme traje trend organskog.

U hrani, u kozmetici, u životu. I da se razumijemo, u ovom slučaju želimo da ne ostane samo na trendu već da on postane stilom života. S obzirom na proizvode koji ispunjavaju police mnogobrojnih trgovina te masovnu industrijsku proizvodnju, prirodno je doista bolje. Znati da proizvodi ne sadrže štetne sastojke poput aluminija, parabena, triclosana, oxybenzona i mnogih drugih itekako je bitno.

Koža je naš najveći organ i sve što nanesete na nju za svega 8 minuta naći će se u vašem krvotoku. Stoga pripazite čime je "hranite", piše portal Büro 24/7.

U posljednje vrijeme na hrvatskom se tržištu pojavilo puno malih i različito profiliranih proizvođača prirodne kozmetike koji vam mogu biti dobri saveznici u zdravlju.

Pipi Lu - 100% prirodni dezodorans

Foto: PR

Pipi Lu se pokazala kao učinkovita, njegujuća i posve prirodna zamjena za komercijalne dezodoranse koji sadrže sastojke kao što su aluminij i paraben, a koji štetno utječu na naše zdravlje. Često ćete osjetiti miris pačulija kao jednog od sastojaka, a postoji i vege Pipi Lu.

Osim prvotne namjene Pipi Lu kao dezića, on je i mala hitna pomoć jer pomaže ublažiti crvenilo kože nakon uboda kukaca, ubrzava zacjeljivanje rana, njeguje te djeluje kao antiseptik. Možete ih pronaći na Malom placu na Tavanu u Sinkovićevoj 8.

King Julio - potpuno prirodna pasta za zube

Foto: PR

King Julio pobrinuo se da su svi sastojci ove paste za zube prirodni i kvalitetni. I baš takvi dobri su za vaše zube. Postoje dvije varijante: Royal Fresh koji se sastoji od zelene gline, krede, neem praha, malo himalajske kamene soli, biljnog glicerina, te spoja eteričnih ulja eukaliptusa, mente i grejpa i Smiroslava koja se sastoji od bijele gline, krede, himalajske soli, biljnog glicerina, te spoja eteričnih ulja eukaliptusa, komorača i kadulje. Birajte i perite zdravo!

Gđica Ptica Kremice - kreme za lice

Foto: PR

Gđica Ptica Kremice ručno su spravljene od ekstra djevičanskog maslinovog ulja, pčelinjeg voska, cvjetova nevena i kamilice i 100% čistih eteričnih ulja lavande ili naranče i cimeta. Njeguju, hrane i štite sve vrste kože i upotrebljavaju se u svim prilikama kao univerzalni prirodni melem za lice i tijelo. Izrađuje ih Sanja Tica Primorac prema starom receptu svoje bake koristeći isključivo prirodne sastojke vrhunske kvalitete.

Ostale zanimljive proizvode potražite na portalu Büro 24/7.

>>Sapun, pasta za zube, dezodorans: Izradite ih sami uz naše recepte

>>Udobne, tople i domaće! Ovo su nove čizme iz Borova ručno izrađene u Vukovaru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije