Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njegovo na vama

5 njegovih odjevnih komada koji izgledaju 'ludo seksi' na ženama

Muškarac
Foto: Thinkstock
1/3
31.10.2014.
u 13:09

Nešto je posebno seksi u tome kako žena nosi muški sako, a uz to se može odlično kombinirati.

Sjećate li se barem jedne filmske scene u kojem nakon vruće noći žena dolazi u kuhinju odjevena samo u njegovu košulju?

I izgleda tako seksi. To dokazuje da ne moraju žene nositi samo ženske komade, slobodno zavirite u njegov ormar i "ukradite mu" pokoji komad. Ovo su njegove modne krpice koje možete lako ukomponirati u svoj outfit.

1. Sako

Nešto je posebno seksi u tome kako žena nosi muški sako, a uz to se može odlično kombinirati. Nosite ga uz traperice, kožne tajice, preko ramena u kombinaciji s koktel- haljinom..Mogućnosti kombiniranja su zaista brojne.

2. Njegov "zlatni sat"

"Zlatni satovi" su opet IN. Njegov zlatni sat, posebice ako je "oversize" odlično će se uklopiti na nježnoj ženskoj ruci, pa čak i ako je narukvica duža nego što inače nositi. Nosite ga ležerno i stajling upotpunite nekim odgovarajućim nakitom.

3. Bijela košulja

To je onaj "THE" odjevni komad s početka članka. Njegova bijela košulja, nekoliko brojeva veća od vašeg konfekcijskog broja. Za izlazak lako ćete je iskombinirati s poderanim trapericama, odgovarajućim remenom i štiklama ili gležnjačama.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

4. Traperice

Ako vaš muškarac ima traperice čiji bi vam kroj odgovarao, rado ih posudite.

5. Majice

Njegove majice odlično će se stopiti s vašom košuljom, trapericama, nakitom. Muška majica u trenu će postati vrlo seksi odjevni komad na ženskom tijelu.

>>TOP 15 super uskih traperica cijene do 300 kuna

>>Evo kako nositi dizajnerske komade o kojima bruji cijeli modni svijet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije