Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
must have

5 modnih klasika u koje se isplati investirati

Moda
Foto: Vero Moda
1/3
22.01.2015.
u 08:57

Ovi komadi su u modi svake sezone!

Ne, na ovaj popis nismo stavili malu crnu haljinu, kaput boje devine dlake, maslinastu parka jaknu, kožnu jaknicu ni klasični baloner.

Zašto? Jer smo uvjereni da spomenute komade imate u svojim ormarima već nekoliko sezona. S portala Fashion.hr skrecu pozornost na neke nove must have komade koje su nam nametnuli brojni modni časopisi, street style zvijezde, a u konačnici i dizajnerske i high streetkuće.

Dolčevita u pastelnoj ili tamnoj boji klasik je koji obožavamo svake hladne sezone. Bila ona pamučna ili od vune, dolčevita je postala nezaobilazna u ormaru svake modno osviještene žene. Trenutno velik broj prekrasnih modela možete pronaći na sniženju pa svakako zavirite na police dućana i pronađite novog favorita.

H&M (50 kuna)

Foto: h&m

Klasičan crni sako savršen je kako za poslovne tako i za svečane odjevne kombinacije. Možete ga nositi na bezbroj načina, a ako investirate u kvalitetan model - sigurno će trajati godinama.

Vero Moda (349 kuna)

Foto: Vero Moda

Crne salonke!

Vjerujemo da u svome ormariću sa cipelama imate barem jedne, no ako ih kojim slučajem još niste nabavile jer vam uvijek pažnju privuku neki primjetni modeli - savjetujemo da to svakako učinite jer su klasika koja nikad neće izaći iz mode.

Pura Lopez, (Karla, 1.620 kuna)

Foto: Vero Moda

Koji su to još must have komadi potražite u članku na portalu Fashion.hr

>>TOP 17 najljepših traperica sa sniženja

>>U modi je neka nova dužina hlača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije