Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inspirirajte se!

4 ljetne frizure za kraljicu hippy chic stila Petru Nižetić

Petra Nižetić
Foto: Jure Perišić
1/2
31.07.2014.
u 09:08

Ova godina rezervirana je samo za hrabre trendseterice koje znaju spojiti naoko nespojive stilove, retro komade s dizajnerskim i modnim komadima, čipku s kukičanim, pletenim te običnim tkaninama, cvjetno s točkastim i obilje boja…

Stilistica Katica Topčić sredila je našu poznatu ljubiteljicu mode Petru Nižetić do neprepoznatljivosti!

Ova godina rezervirana je samo za hrabre trendseterice koje znaju spojiti naoko nespojive stilove, retro komade s dizajnerskim i modnim komadima, čipku s kukičanim, pletenim te običnim tkaninama, cvjetno s točkastim i obilje boja… U sve to one najhrabrije kombiniraju i kosu koja je neformalno raščupana, valovita i ispletena u najmaštovitije pletenice. Upravo sam tu ideju željela isprobati ove tople sezone, a naša poznata ikona stila Petra Nižetić pokazala se kao savršen model za ovaj ludi trend, kazala je Katica za Fashion.hr.

Foto: Jure Perišić

Kakve je frizure osmislila za Petru, provjerite na portalu Fashion.hr

>>Seksi Viktorija Rađa blistala na otvorenju splitskog dućana Aleksandre Dojčinović

>>'Na plažu ne idem bez novca, nikad ne znaš dokad će potrajati after

>>VIDEO: Pogledajte kako napraviti punđu idealnu za ljetne dane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije