Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREZENTACIJA LJEPOTE I ZDRAVLJA

4. Beauty, Health and Lifestyle Show u Zagrebu

šminkanje make up
Shutterstock
15.09.2014.
u 13:59

Uz revije, frizerski stručnjaci organizirat će radionice na temu šišanja, bojanja kose, izrade noktiju, kozmetičkih tretmana te brojnih drugih noviteta u svijetu ljepote.

U Zagrebu će se 25 i 26. listopada, 2014., u Boćarskom domu, na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja ljepote, zdravog života, medicine i kozmetike održati međunarodni, četvrti po redu Beauty, Health and Lifestyle Show.

Ovaj međunarodno priznati sajam ponudit će atraktivnu međunarodnu prezentaciju ljepote, zdravlja, medicine, wellnessa, rekreacije, kozmetike i frizura, gdje će svoja iskustva, znanje i kreativnost prenositi i dijeliti vodeća imena iz svijeta ljepote i zdravlja i mode.

Uz atraktivne prezentacije, revije, radionice, te stručne seminare ali i inspirativna natjecanja, u dva dana svi posjetitelji i svi gosti manifestacije imat će mogućnost druženja s velikim imenima domaćih i svjetskih frizera, kozmetičara, fitness trenera, liječnika, dentista, estetskih kirurga, koji će kroz svoja predavanja i radionice dočarati svoje viđenje brojnih novih kolekcija frizura, trendova u make upu, ali i noviteta iz svijeta zdravlja, kozmetike, uljepšavanja, mode te održavanja dobre forme i očuvanja zdravlja.

Dosadašnja izdanja ovog međunarodnog sajma, kojeg su prepoznale sve vodeće tvrtke iz svijeta ljepote i zdravlja, pružala su posjetiteljima ali i izlagačima mogućnost raznih promocija i prezentacija, održavanje stručnih seminara i edukacija koja su uvijek nalazile pozitivne kritike kako posjetitelja tako i stručnjaka što je pridonosilo kvaliteti i važnosti samog događanja.

Stoga Beauty-Health &  Lifestyle show  i ove godine donosi puno iznenađenja i izazova za sve posjetitelje, a na velikoj atraktivnoj pozornici očekuju se revije frizura vodećih svjetskih kuća te frizerskih timova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore. Uz revije, frizerski stručnjaci organizirat će radionice na temu šišanja, bojanja kose, izrade noktiju, kozmetičkih tretmana te brojnih drugih noviteta u svijetu ljepote.

Goste očekuju i stručna predavanja liječnika na teme iz područja dermatologije, estetike, estetske kirurgije te ginekologije, sportske prezentacije različitih područja rekreacije uz stručno vodstvo trenera, natjecanje u make upu, natjecanje u izradi noktiju, natjecanje mladih frizera iz srednjih strukovnih frizerskih škola Hrvatske te izložba frizura sa novim kolekcijama domaćih i stranih frizera.

Svojim bogatim i atraktivnim programom Beauty-Health &  Lifestyle show zasigurno će i ove godine privući veliki broj posjetitelja i priuštiti im dva dana nezaboravnih događanja koja su svojim sadržajem i vrijednostima ovoj manifestaciji dali mjesto u samom vrhu u Hrvatskoj, ali i u regiji.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije