Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGAĐAJI

20.rođendan Marc O'Polo branda u Hrvatskoj

Marco Polo
23.10.2014.
u 15:41

Novu kolekciju, koja je djelo ruku jednog od najistaknutijih dizajnera današnjice Andreasa Baumgärtnera, karakterizira dizajn koji se može prilagoditi svakoj prigodi te nježni tonovi

Putevi Marca Pola danas su vodili do zagrebačkog Cvijetnog trga, u Centar Cvijetni gdje je fashion brand Marc O'Polo slavio 20. rođendan.

Poznatih lica nije nedostajalo unatoč kišnom danu na  FIKA TIMu kako bi se podružili s generalnim direktorom Marc O'Polo branda Massimom Franceseom te uživali u predstavljanju najnovije ženske kolekcije ovog svjetski poznatog premium branda za aktualnu sezonu Jesen/Zima.  Posjetitelji su bili oduševljeni pričom iza nove kolekcije, koja je djelo ruku jednog od najistaknutijih dizajnera današnjice Andreasa Baumgärtnera. Ovogodišnju kolekciju karakterizira dizajn koji se može prilagoditi svakoj prigodi te nježni tonovi. 

 Osim predstavljanja najnovije modne linije Marc O'Polo za žene koja je inspirirana sloganom „Follow your nature“, gosti ovog događanja mogli su uživati i u vrhunskim švedskim delicijama te kavi jer  upravo taj spoj znači FIKA. Naime, FIKA TIME je tradicionalni švedski običaj koji njeguje kulturu ispijanja kave i uživanje u raznim slatkim i slanim delicijama tijekom dana, kako bi se zaboravilo na stresnu svakodnevicu te izdvojilo kvalitetno vrijeme za prijatelje i ugodnu čašicu razgovora.  Nastojanje Marc O'Polo premium fashion branda da promovira organske te vrhunske materijale u svojim kolekcijama prepoznale su i svjetske zvijezde, pa su tako oskarovac Jeff Bridges i glumica Uma Thurman njihova ovogodišnja zaštitna lica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije