Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
možete i vi

20 savjeta kojih se njegovane žene uvijek pridržavaju

Žena
Foto: Shutterstok
28.08.2015.
u 14:23

Graciozne su dok se vi pokraj njih gegate kao pingvin i glasate kao mačka u veljači, a čak i na kampiranju izgledaju kao da su noć provele u Hiltonu.

Čak i u 6 ujutro izgledaju savršeno...

Nemaju masnu kosu niti podočnjake. Lak na njihovim noktima je postojan, a cjelonoćno plesanje u štiklama na njima ne ostavlja nikakvog traga. Bar ne vidljivog.

Graciozne su dok se vi pokraj njih gegate kao pingvin i glasate kao mačka u veljači, a čak i na kampiranju izgledaju kao da su noć provele u Hiltonu.

Nekako uvijek imaju vremena za sebe. Koja je njihova tajna, pitate se? Portal Fashion.hr donosi odgovore - i to njih 20.

>>Zamolila ih je da ju 'učine lijepom'. Evo što su oni napravili

>>Ova je mršavica na udaru nemilosrdne modne industrije. Evo što je 'zgriješila'

Komentara 1

GM
Gusta magla
16:40 28.08.2015.

Takve zive sa mislima.....ako neizgledam tako ostavit ce me pa zbogom auto,nakit,ljetovanje na jahti.....to je recept i jedina istina kako uspjevaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije