Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni prijedlog

20 bundica od umjetnog krzna u svim bojama

umjetna krzna
Foto: Unreal Fur
1/7
24.10.2014.
u 11:45

Daleko humanija verzija ovog trenda su umjetna krzna u svim bojama koja možete pronaći u većini high street trgovina i nekih dizajnerskih kuća koje su se pohvalno, odlučile za umjetna krzna umjesto onih pravih...

Trend krzna u bojama ove je sezone nametnula Frida Giannini koja je na pistu kuće Gucci pustila nekoliko modela u duginim bojama.

Daleko humanija verzija ovog trenda su umjetna krzna u svim bojama koja možete pronaći u većini high street trgovina i nekih dizajnerskih kuća koje su se pohvalno, odlučile za umjetna krzna umjesto onih pravih. U zagrebačku Vešmašinu stiglo je nekoliko modela izuzetno popularnog brenda Unreal Fur koji je za ovu sezonu pripremio odlične prsluke s "ombre" efektom, mekane bundice u pastelno roza nijansama kao i jakne s dugom dlakom u klasičnoj crnoj i boji vina.

Pepe Jeans donosi kratku jaknicu u patchwork stilu od raznobojnog umjetnog krzna, Diesel predstavlja dvobojni kaput u boji crvenog vina i crnoj, a Zara predlaže kratku bundicu u limunski žutoj boji. Daleko najpopularnije bunde od umjetnog krzna one su s potpisom brenda Shrimps koje osvajaju maestralnom kombinacijom boja i kvalitetom izrade. Iza Shrimps brenda stoji Hannah Weiland, a možete ih pronaći na Net-A-Porteru.

Ostale modele bundica pogledajte na Buro 24/7.

>>Cipele s vezicama na visoku petu – predmet žudnje svjetskih dama!

>>Zbog njezinih čizmica čak i princeze s Pete avenije moraju na listu čekanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije