Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobra ideja

15 dizajnerskih vjenčanica koje možete nositi kao večernje haljine

Allesandra Rich
Foto: Allesandra Rich
1/5
18.09.2014.
u 18:00

Umjesto klasične vjenčanice odaberite elegantnu haljinu koja će vam dobro doći i u drugim svečanim prigodama

Sve veći broj budućih mladenki odlučuje se za atipične vjenčanice koje će moći nositi u svečanim prigodama i nakon svog velikog dana.

Svjetski dizajneri su na vrijeme zamijetili trend te u svoje kolekcije ubacili elegantne kreacije koje možete nabaviti na svim boljim dizajnerskim online dućanima.

Naravno ovdje govorimo o haljinama koje su mahom jednostavnije izvedbe i smirenijih krojeva koje će svojim vlasnicama "uskočiti u pomoć" kada je na rasporedu neko otmjenije događanje za koje se nalaže lijepa koktel-haljina ili toaleta, piše Büro 24/7.

Za dame koje vole jednostavnost, Victoria Beckham je pripremila predivnu bijelu toaletu bez naramenica s elegantnim volanom koji u jednostavan kroj unosi dozu dinamike.

Foto: Victoria Beckham

Victoria Beckham

Apsolutni favorit hollywoodskih glumica, kuća Marchesa, u svojim prêt-à-porter kolekcijama nudi impresivan odabir bijelih haljina poput romantičnog modela s tankim naramenicama i porubom od čipke s dodatkom šarmantne mašne u struku.

Mladenke koje žele naglasiti figuru mogu zaviriti u Herve Leger dućane i pronaći maksi verziju popularne "bandage" haljine koja prianja poput druge kože.

Foto: Lanvin

Na portalu Büro 24/7 pogledajte još neke od dizajnerskih prijedloga za vjenčanja.

>>Pogledajte Instagram dnevnik Mirele Forić s New York Fashion Weeka

>>TOP 10 haljina s printom koje ćete nositi cijele jeseni cijene do 350 kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije