Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cipelice hodalice

10 modela niskih cipela iz Deichmanna koji će vas oduševiti!

Deichmann
Foto: Mario Poje
1/11
24.04.2014.
u 11:19

U prilog ovim cipelicama, osim odernog dizajna ide i pristupačna cijena. Svaki par - 149 kuna

Obožavane mokasinke vraćaju se u ženske ormare! Najudobnije ravne cipele u mornarskoj varijanti kombinirajte uz ležeran svakodnevni stil i upustite se u avanturu razgledavanja skrivenih ulica grada.

Da mokasinke nisu samo udobne cipele pokazuju modeli koji će se savršeno uklopiti u stroge poslovne kombinacije.

Foto: Deichmann

Balerinke su zasigurno 'must have' komad u ormaru svake žene. Ljubiteljice pastelnih tonova ovoga proljeća uživat će u nježnim nijansama, ukrašenima klasičnom mašnicom ili neupadljivim cirkonima, spremnima za izlazak nakon radnog dana. Rock je i ovoga proljeća modna inspiracija pa će žestoke cure uživati u ravnim crnim balerinkama. Važno je samo odabrati zakovice i remenčiće ili se pak poigrati sa simetričnim oblicima koji će im dati dašak elegancije.

Za žene koje žele sportsku eleganciju, tu su romantične cvjetne cipelice na vezanje koje spajaju strogost oxfordica i jednostavnost balerinki.

Foto: Deichmann

Svi predstavljeni Deichmannovi modeli iz nove kolekcije za proljeće/ljeto dostupni su po nevjerojatnoj cijeni od samo 149 kuna! Nemojte čekati, odaberite svoj trendi model i uživajte u proljetnim šetnjama!

Foto: Deichmann

>>Novosti u Deichmannu: Pogledajte što ćemo nositi ovog proljeća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije