Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li neprimjerena?

Zbog ove haljine ravnateljica škole djevojku je izbacila s maturalne zabave

Alexis Craft
Foto: Destani Hoffman
1/4
19.05.2015.
u 16:57

Alexis Craft (16) izbačena je s maturalne večeri u srednjoj školi ''J.M. Tate'' u Pensacoli na Floridi zbog haljine koju je nosila, a koju je ravnateljica te škole smatrala neprimjerenom

Alexis Craft (16) izbačena je s maturalne večeri u srednjoj školi ''J.M. Tate'' u Pensacoli na Floridi zbog haljine koju je nosila, a koju je ravnateljica te škole smatrala neprimjerenom.

Dogodilo se to 9. svibnja kada je 16-godišnjakinja na maturalnu večer došla kao pratnja svom prijatelju, a za tu je prigodu odjenula dugačku bijelu haljinu dizajnerice Destani Hoffman, piše al.com.

No, problem nije bio u dužini haljine već u dubokim prorezima koji su potpuno otkrivali noge djevojke.

– Imala je proreze sve do prepona oko cijele haljine. Kada je hodala haljina se rastvorila i doslovno sve otkrila – rekla je ravnateljica škole Marsha Regina.

Djevojka kaže kako je ispod haljine nosila donje rublje i ne shvaća zašto je ravnateljica nije pustila na zabavu.

– Osjećala sam se poniženo, zlostavljali su me odrasli i zbog toga sam izgubila samopouzdanje. U tom trenutku samo sam htjela što prije otići jer nisam htjela plakati ispred ljudi koji su me osramotili – kaže 16-godišnjakinja.

– Svojim iskustvom želim samo dokazati da djevojke degradiraju i zlostavljaju odrasli i to samo ako nose nešto u čemu se osjećaju udobno i sigurno, a kako bi spriječili da mladići imaju loše mišljenje o njima – rekla je Alexis Craft.

>> Izbacili je s maturalne zabave zbog toga kako ova haljina izgleda straga

Komentara 23

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
17:20 19.05.2015.

" Svojim iskustvom želim samo dokazati da djevojke degradiraju i zlostavljaju odrasli " a pokazivati gaće javno je ok, to nije degradiranje?

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
19:07 19.05.2015.

E darling,izbacio bi te i ja!!!I kad vec volis nositi takve stvari jer se u njima osjecas ugodno,onda ti je najbolje hodati go-la okolo!!!

RT
Rollo.Tomasi
22:24 19.05.2015.

Na stranu da li se vidi dupe ili ne. Ja kao hetero muško mislim da je haljina odurna i izgleda kao da je pijani mesar spajao kimono i padobran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije