Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANGELICA JE THE VOICE

Miss Hrvatske sve zadivila svojim pjevanjem i ušla u top 10 talenata!

Angelica Zacchigna
Foto: Screenshot
1/4
09.12.2016.
u 11:45

Studentica iz istarskog Novigrada ušla je u top 10 u talent showu, zahvaljujući još jednoj odličnoj pjevačkoj izvedbi hita Arethe Franklin "(You Make Me Feel Like A) Natural Woman".

Miss Hrvatske Angelica Zacchigna (22) nastavlja oduševljavati svojim pjevačkim sposobnostima. Studentica iz istarskog Novigrada ušla je u top 10 u talent showu, zahvaljujući još jednoj odličnoj pjevačkoj izvedbi hita Arethe Franklin "(You Make Me Feel Like A) Natural Woman".

Pobjeda na talentu vodi u finale

Video njezinog nastupa jučer je objavljen na Facebook-stranici izbora za Miss svijeta i već je zaradio puno likeova i oduševljenih komentara. Inače, u finale su još ušle i Poljska, Mađarska, Latvija, Mongolija, Čile, Malta, Filipini, Ukrajina i Kanada. Gledatelji izbora glasovanjem će odlučiti o pobjednici i automatski je plasirati u finale natjecanja, među 20 misica.

S obzirom na pjevačke sposobnosti naše Angelice, nije nevjerojatno da nakon dosta godina imamo finalisticu izbora za Miss svijeta.

>>Miss Hrvatske u polufinalu izbora za Miss svijeta!

Komentara 5

SV
sviralo
12:07 09.12.2016.

bravoooo!!! prirodno lijepa cura!

Avatar Bongozg
Bongozg
18:53 09.12.2016.

hm, pjevati ovo je zahtjevno... treba imati glas... to nije sladunjava poskocica... ovo je pjesma/glas sa karakterom... super :)

KI
Kiki42
23:22 09.12.2016.

Sigurno ima noge ko slavuj kad tako lepo peva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije