Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U središtu skandala

Michel Platini uložio žalbu na svoju suspenziju

Michel platini
DPA/Pixsell
10.10.2015.
u 14:40

Blatter je optužen zbog potpisivanja za Fifu nepovoljnih ugovora te za isplaćivanje dva milijuna eura 2011. godine predsjedniku Uefe Michelu Platiniju, koji tvrdi da je taj novac bio zaslužena i pravedna naknada

Nakon što je Fifina etička komisija na 90 dana suspendirala predsjednika Fife Seppa Blattera te dopredsjednika Fife, ujedno i predsjednika Uefa Michela Platinija, reagirao je i sam Platini. Naime, prema pisanju francuskih medija, on je uložio žalbu na svoju suspenziju. Tvrdi da je sve namješteno i da mu se želi srušiti ugled, a dodaje i da je surađivao sa svim tijelima koja su provodila istragu.

Podsjetimo, Blatter je optužen zbog potpisivanja za Fifu nepovoljnih ugovora te za isplaćivanje dva milijuna eura 2011. godine predsjedniku Uefe Michelu Platiniju, koji tvrdi da je taj novac bio zaslužena i pravedna naknada za njegove konzultantske poslove.

>>Želi biti predsjednik Fife! Ovo ne bi trebao preživjeti

Komentara 2

Avatar gandalfsivi
gandalfsivi
16:10 10.10.2015.

Ovaj je teska lopurda!

TA
tarzan
14:49 10.10.2015.

Da je imalo pravde ovaj kriminalac bi već trebao biti iza rešetka isto tako i oni koji ga sad brane kao na primjer veliki nogometaš ali nula od čovjeka Davor Šuker.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije