Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispali iz doigravanja

Sezona je gotova, Medveščak izgubio i četvrti dvoboj protiv Leva (2:3)

Medveščak - Lev
Foto: Marko Lukunć/PIXSELL
1/7
11.03.2014.
u 23:12

Špalir za igrače na izlasku iz svlačionice, pjesma i bubnjevi navijača ritual su koji već tradicionalno označuje kraj sezone za Medveščak. Nažalost, tu smo sliku večeras gledali ispred Ledene dvorane. Medveščak je protiv Leva izgubio i četvrtu utakmice serije, ovaj put gosti iz Praga pobijedili su sa 3:2.

Medvjedi jednostavno nisu bili na razini češkog velikana, pokazala je to i današnja utakmica u kojoj nisu uspjeli zabiti u situaciji dvije minute s dva igrača više, te niti u situaciji s igračem više pet minuta u nizu.

Unatoč porazu, junak je bio kapetan Medveščaka, veliki kapetan Alan Letang. U vjerojatno posljednjoj utakmici karijere zabio je spektakularan gol s centra. Opalio je, a pak je nezgodno odskočio ispred Vehanena i završio u mreži.

- Vidjet ćemo, možda je ovo bio moj zadnji gol i utakmica u karijeri, no prvo moram razmisliti i porazgovarati s ljudima u klubu – rekao je Letang, a onda se osvrnuo na utakmicu:

- Regularna sezona je bila jako dobra, ali kada uđeš u playoff počinje nova sezona. Borili smo se, ali nije išlo. Žao mi je što smo malo razočarali navijače.

Zanimljivo, Medveščak je kraj utakmice dočekao bez tri igrača, Cheechoo i Bjorkstrand su se ozlijedili, a Ryan je povraćao od izmorenosti.

Unatoč glatkom ispadanju od Leva za Medveščak je sezona bila kao iz snova, jer ući u play-off s najmanjim budžetom lige veliki je podvig.

Komentara 4

CA
canon60
09:40 12.03.2014.

Mislim da nije bilo ove dugačke pauze za olimpijadu da bi sve bilo drukčije ali što je - tu je. Čestitke na super sezoni.

FU
FULL
16:43 12.03.2014.

Kad sam vidio da su u sastavu Dex i Letang sve mi je bilo jasno da od "pozitivnog" rastanka u prvoj sezoni neće biti ništa; čestitka Letangu na zadnjem golu u KHL-u kao i svim igračima koji su hrabro nosili dres Medveščaka. Očekujem veliki zaokret u klubu za jesen jer ovakav pristup igri postaje po malo umarajući; nadam se da će kapital od 15-17 mil.$ ili Eura biti dovoljan za pomak od 25% u novoj sezoni. "Riba se čisti od glave" a Uprava će odlučiti što je najbolje?, samo da se ne ponovi "slučaj Raymond" po drugi put za redom i da se reagira kasno jer "naši i vaši" se jako dobro vidjelo tijekom cijele sezone! KHL je ozbiljna liga prema kojoj Ebell izgleda kao "Županijska liga"; posjedovanje vlastite dvorane je nužnost za postizanje visokih rezultata, bilo bi dovoljno za početak i posjedovanje vlastitog leda. Prva od tri sezone (gratis) je iza nas, ostaje okus nedorečenosti, ali mora se priznati da su bila najbolja događanja u našem gradu u povijesti.

MO
mojazemlja
17:53 12.03.2014.

Sezona je gotova za hokej na HTV-u. Čime će nas sada častiti Radmanovi podanici...valjda odbojkom na pijesku..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije