Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPLATA DO 24 RATE SAMO DO 15. LIPNJA

Meblo trade kuhinje uz 20 do 40% popusta + gratis napa

meblo
30.05.2016.
u 17:22

Kuhinja je, osim prostora za pripravljanje hrane, i mjesto obiteljskog i prijateljskog druženja. Upravo zbog toga pri opremanju kuhinje treba povezati dobro oblikovanje i funkcionalnost s ugodnim ozračjem i atraktivnim dizajnom interijera. Pažljivim projektiranjem moguće je i u malenom prostoru ostaviti dojam prostranosti te zadovoljiti sve funkcionalne potrebe kvalitetno organizirane kuhinje. Uređenje kuhinje može se smatrati uspješnim ako je ona složena u kontinuitetu i ne postoji neiskorišten prostor.

Za planiranje kuhinja u Meblo Tradeu koriste se kompjuterski programi 3D vizualizacije, pri čemu se može simulirati odabrane modele kuhinja u zadanom prostoru, uspoređivati funkcionalna i estetska rješenja, varirati modele i naposljetku odabrati optimalno rješenje po želji ukućana. Stručno osoblje u Meblo Trade salonima uvijek će vam rado dati savjet te prema vašim napucima složiti "kuhinju iz snova". Uz kvalitetna prostorna rješenja, atraktivne modele kuhinja, stručne savjete, organiziranu dostavu i montažu, Meblo Trade pruža kompletnu uslugu svojim klijentima.

U ponudi su atraktivni programi modernih i stilskih kuhinja, koje će funkcijski biti besprijekorno prilagođene prostoru, a dizajn elemenata, boje vratnica, radnih ploha najčešće su rezultat afiniteta korisnika, koji je skloniji ravnim linijama modernog dizajna ili želi opuštenu atmosferu bakine kuhinje.

Iskoristite odličnu priliku i uz kuhinju opremite i svoju blagovaonicu. U svim Meblo Trade salonima očekuje Vas i 20% popusta na sav Miotto i Calligaris program. Bilo da ste se odlučili na novu modernu ili klasičnu kuhinju ili želite osvježiti već postojeću, stolovi i stolice Miotto i Calligaris savršeno će se uklopiti u svaki interijer i dati mu poseban karakter.

Moderne linije, odlična kvaliteta, udobnost i suvremeni dizajn samo su neki od razloga da se odlučite upravo za Miotto i Calligaris programe blagovaonica i dnevnih soba koji vas očekuju u svim Meblo Trade salonima s 20% popusta.

U razdoblju od 23. svibnja do 15. lipnja u tijeku je promotivni popust 20 do 40% na sve modele kuhinja te posebna pogodnost – uz kupnju aparata za kuhinju darujemo GRATIS NAPU. Kupnju možete obaviti uz otplatu na 24 rate.

Više na www.meblo.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije