Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za vrijeme ručka

Masakr u školi: U krvavom pohodu ubio jednog, a ranio četvero kolega

pucnjava
Youtube Screenshot
24.10.2014.
u 23:05

Do pucnjave je prema izjavama svjedoka došlo za vrijeme ručka u školskoj kantini

Učenik srednje škole Marysville Pilchuck u blizini Seattlea ubio je svog školskog kolegu i ranio njih četvoricu prije nego što je na kraju presudio samom sebi, javlja New York Daily News.

Dvije dvjevojke i dva mladića pogođeni su u glavu i nalaze se u kritičnom stanju u bolnici.

Do pucnjave je prema izjavama svjedoka došlo za vrijeme ručka u školskoj kantini.

 - Pokušao sam se ustati od stola kad sam se okrenuo i vidio napadača koji me samo pogledao i otvorio vatru, kazao je 14-godišnji Harlie Kallicott.

Više informacija o razlozima pokušaja masakra u školi i o samom napadaču još uvijek nije poznato.

Jedna učenica je rekla kako su mnogi mislili da se radi o vatrogasnoj vježbi, ali onda su im učitelji rekli da bježe u svoje učionice.

>> Majka terorista: Ne žalim sina svog, već žrtve

Ključne riječi

Komentara 7

PA
pacoje
10:27 25.10.2014.

sada ce cnn i zapad da prikaze ovaj zlocin, nekoliko dana nonstop na tv, to nece biti cenzura...zna se za koju djecu oni vrse cenzuru..na primjer oni 613 djece za 15 dana...u Gazi

PA
pacoje
10:18 25.10.2014.

zalim sve zrtve..ali ne vidim ja da je ovo fundamentalisticki,teroristicki, krscanista,radikalista, brbbristicki teror akt zlocinstva..a kako bi kada su to poznato je rjeci koje se upotrebljavaju samo za jednu vrstu ljudi sa mnogim nacionalnim ljudima bilo to nemci, azijci, europljani, itd...

PA
pacoje
10:20 25.10.2014.

ako je krscanista ili ne zove se jusuf ili slicno, nemojto "fundamentalisticki, i icki icki icki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije