Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Izvučeni dobitnici za koncert Anahi u Boćarskom domu

anahi
VL
PR
Autor
PR članak
18.11.2010.
u 13:20

Osvojite CD-e, ulaznice, a najsretniji će upoznati meksičku pop princezu

Meksička pop princeza i glumica Anahi Giovanna Puente Portilla napokon stiže u Hrvatsku! Svoj prvi koncert u Hrvatskoj će održati u Boćarskom domu u Zagrebu u nedjelju 19. prosinca 2010. u 19 sati.

Čak i prije samog početka reklamne kampanje prodano je više od 50% kapaciteta Boćarskog doma, stoga pozivamo sve zainteresirane da na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu.

Anahi je dosad glumila u desetak filmova, a široj se publici približila u seriji Clase 406 u kojoj je tumačila jedan od glavnih likova, no svjetsku popularnost stekla je tek zahvaljujući seriji Rebelde, u kojoj je bila i glavni vokal benda RBD, koji su producenti zbog velike popularnosti odlučili pretvoriti u stvarni bend.
Zahvaljujući njima stvoren je jedan od najuspješnijih bendova u povijesti glazbe.

Do osnivanja skupine RBD Anahi je objavila tri samostalna albuma, s RBD-om objavila je zajednički album i odradila nekoliko velikih i uspješnih turneja, a nakon raspada "benda iz serije", Anahi nastavlja sa samostalnom glazbenom karijerom.

Krajem 2009. godine izdala je svoj četvrti samostalni album "Mi Delirio" te će u sklopu svjetske turneje album u prosincu predstaviti i u Hrvatskoj.
Anahi je do sada prodala više od tri milijuna albuma diljem svijeta, na Twitteru ima više od milijun sljedbenika, a časopis People u Španjolskoj ju je smjestio na prvo mjesto liste najutjecajnijih osoba Latinske Amerike.

Koncert će se održati 19.12. 2010. u Boćarskom domu u Zagrebu. Ulaznice po cijeni od 220 kn za parter, 250 kn za fan pit te 500 kn za VIP ulaznice, koje uključuju meet&greet s izvođačicom, možete nabaviti na svim prodajnim mjestima diljem Hrvatske i inozemstva u sustavu Eventim www.eventim.hr

Večernji daruje

1x2 ulaznice + meet&greet Anahi
Ivana Klanjčić

2x2 ulaznice + CD
Monika Remih 

Dragan Jakić


7x2 ulaznice za koncert
Ema Gluščić   

Ivan Hamunajec   

Antonela Gašpar  

Matea Bilić    

Slavka Dukanović   

Marko Višek  

Beatrice Mihić  

Dobitnici će biti obaviješteni i telefonom, a ulaznice se podižu od danas do petka od 10 do 15 sati na odjelu Marketinga Večernjeg lista, Slavonska avenija 4, Zagreb

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?