Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pogledajte jeste li među sretnim dobitnicima trendy satova

Nagradna igra (1)
Foto: Večernji List
1/6
PR
Autor
PR članak
24.09.2012.
u 11:00

Pravo je vrijeme da upotpunite svoj styling satom u veseloj boji i pokažete jeseni da ste dobro raspoloženi unatoč kišnoj prognozi

S dolaskom tmurnijih dana vecernji.hr odlučio vam je popraviti raspoloženje! Za vas smo pripremili trendy Tutti Milano satove u različitim bojama koji će podignuti svaki styling. Tirkizni, crveni, smeđi, svijetlo rozi i maslinasto zeleni sat trenutno najmodernijeg dizajna čekaju čak petero naših dobitnika!

Uključite se u nagradnu igru!

Nagradna igra traje sve do subote, 29. rujna u 11 sati, a odvija se kroz pet dnevnih ciklusa. Novi dnevni ciklus donosi vam i sat drugačije boje, tako u ponedjeljak poklanjamo tirkizni sat, u utorak ćemo nekoga razveseliti crvenim satom, u srijedu vas čeka smeđi sat, u četvrtak će svog vlasnika dobiti svijetlo rozi sat, a u petak nadopunite svoj styling maslinasto zelenim satom. Sudjelovati možete jednom unutar jednog dnevnog ciklusa, ispunjavanjem obrasca u nastavku. Dobitnike izvlačimo slučajnim odabirom i objavljujemo svaki dan iza 12 sati. Sretni dobitnici će o dobitku biti obaviješten telefonskim putem, a u slučaju da imaju prebivalište izvan Zagrebačke županije nagrada će im biti dostavljena na kućnu adresu. Izaberite svoju omiljenu boju ili igrajte svaki dan za sve boje i povećajte svoju šansu za dobitak! Sretno!

Detaljna pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Prijave su završile!

Dobitnici:

Tirkizni Tutti Milano ručni sat: Robert Pazman, Novi Marof
Crveni Tutti Milano ručni sat: Hrvoje Herceg, Poznanovec
Smeđi Tutti Milano ručni sat: Renata Lončarević, Požega
Rozi Tutti Milano ručni sat: Gordana Harc, Osijek
Zeleni Tutti Milano ručni sat: Mario Vrljic, Vinkovci

Čestitamo! Dobitnici će biti kontaktirani telefonskim putem.

O nagradama

Tutti Milano satovi odličan su modni dodatak vašem stylingu, a trendy boje podizat će vam raspoloženje cijele godine. Izuzetno lagana silicon narukvica hrabro će se nositi sa svim vremenskim uvjetima kojima je izložena, a odlikuje ih i polycarbonatno kućište promjera 48 mm te quartzni mehanizam.Tutti Milano satove možete naći ekskluzivno u multibrandshop-u Vauroom u Zagrebu.

Multibrand shop Vauroom nalazi se na adresi Nikole Tesle 11 u Zagrebu i kao što samo ime govori, Vau(room) je mjesto koje ostavlja bez riječi. Maštovit interijer i izvrsna lokacija čine Vauroom pravom oazom za sve koji satove smatraju izrazom svoje osobnosti, a ne samo modnim detaljem. Vauroom je mjesto kojeg će posjetiti svi ljubitelji satova željni lijepog dizajna i inovativnih rješenja. Tu ćete pronaći urbano-klasične kombinacije poznatih svjetskih brendova kao što su satovi Tendence, Glam Rock i Tutti Milano te pisaći pribor Jorg Hysek. Nedavno su dio asortimana postali i Welder satovi inovativnog 'ispred svog vremena' i cjenovno prihvatljivog vrhunskog talijanskog dizajna.

VAŽNO! Svi sudionici za koje se utvrdi da su za sudjelovanje u nagradnoj igri koristili zlonamjerne programe bit će isključeni iz izvlačenja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?