Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pravila igre: 'Večernji list vam daruje smartphone Sony Xperia P!'

Sony Xperia P
VL
PR
Autor
PR članak
05.06.2012.
u 09:25

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji portala vecernji.hr i to od 5. lipnja do 8. lipnja 2012.

Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), Večernji list d.o.o. donosi sljedeća

PRAVILA NAGRADNE IGRE

«Večernji list vam daruje smartphone Sony Xperia P!»

Članak 1.

Prema ovim pravilima Večernji list d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, MB 3281094, OIB 92276133102, priređuje nagradnu igru naziva «Večernji list vam daruje smartphone Sony Xperia P!». 

Članak 2.

Svrha nagradne igre je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Večernji list i web portal vecernji.hr. 

Članak 3.

Nagradna igra 'Večernji list vam daruje smartphone Sony Xperia P!' počinje 05. lipnja 2012. u 10 sati kada će na web stranici  www.vecernji.hr biti objavljen obrazac za prijavu, a traje do 08. lipnja 2012. u 14:59 

Članak 4.

Fond nagrada u nagradnoj igri  'Večernji list vam daruje smartphone Sony Xperia P!', ukupno iznosi 3.700,00 kn, PDV uključen, a čini ga sljedeća nagrada:     

- smartphone Sony Xperia P (3.700,00 kn) 

Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Priređivač se obvezuje 5 % utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa. 

Članak 5.

Nagradna igra održava se na portalu www.vecernji.hr.

Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre na web stranici www.vecernji.hr pronađu link na nagradnu igru, te klikom na link uđu u obrazac za ispunjavanje podataka, ispune ga (ime, prezime, adresa, broj telefona, e-mail) i klikom na gumb „Prijava“ uključe se u igru. Jedan sudionik (e-mail adresa) može se prijaviti samo jednom u igru. 

Članak 6.

Javno izvlačenje dobitnika će biti održano u prostorijama Večernjeg lista u petak, 08. lipnja u 16 h. Izvući će se jedan dobitnik slučajnim odabirom. Dobitnik se izvlači između svih sudionika u nagradnoj igri. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, te o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik. 

Članak 8.

Dobitnik nagradne igre  'Večernji list vam daruje smartphone Sony Xperia P!' bit će objavljen na www.vecernji.hr u roku od 14 dana od izvlačenja. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka (ime, prezime, adresa i broj telefona). Navedene podatke upotrijebiti ćemo za direktni marketing. 

Članak 9.

Priređivač nagradne igre osigurava objavljene nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku. 

Članak 10.

Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana službene objave o ostvarivanju dobitka u nagradnoj igri.

Po isteku roka iz stavka 1. ovog članka priređivač će pismeno obavijestiti dobitnika o dobitku i pravu da ga preuzme u roku 10 dana.

Po isteku tog naknadnog roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade.

Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika, te ju on i preuzima u ime dobitnika. 

Članak 11.

Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku. 

Članak 12.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna. 

Članak 13.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem dnevnog tiska. 

Članak 14.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji. 

Članak 15.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljena. 

Članak 16.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.                                                               

Zagreb, 25. 5. 2012.                                  

Hrvoje Rendulić, Izvršni direktor za digitalne operacije, Styria Hrvatska - medijski servisi  

KLASA: UP/I - 460-02/12-01/438

UR.BROJ: 513-07-21-07/12-2

Zagreb, 1. lipnja 2012.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?