Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Znamo dobitnike 10 x 2 ulaznice za utakmicu Medvjeda 30. rujna

medveščak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
PR
Autor
PR članak
27.09.2012.
u 10:00

Vecernji.hr vodi vas na utakmicu 8. kola EBEL-a između KHL Medveščak Zagreb i EHC LIWEST Black Wings Linz, koja je na rasporedu u nedjelju u Ledenoj dvorani Doma sportova

Vecernji.hr odlučio je iznenaditi sve ljubitelje ledenog sporta! Vodimo vas na utakmicu 8. kola EBEL-a između KHL Medveščak Zagreb i EHC LIWEST Black Wings Linz, koja je na rasporedu 30. rujna u Ledenoj dvorani Doma sportova.

Za vas smo osigurali 10 x 2 ulaznice, a sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac u nastavku i odgovoriti nam na pitanje: Zašto volim hokej?

Budite originalni i kreativni jer nagrađujemo najbolje odgovore! Sretno!

Prijave su završile!

Sretni dobitnici su:

Suzana Ranogajec, Vrbovec
"Ja ne znam klizati pa me fascinira kako oni mogu s tolikom opremom. A i atmosfera je fantastična , čula sam da se to mora doživjeti uživo, jer tv ne može to dočarati, a nikako da krenemo!"

Tomislav Culjaga, Sisak
"Hokej je doista sport pun "akcije", "adrenalina", "vatrenog" navijanja, a na tribinama nema nereda! Čovjek se može opustiti; predati navijanju i pustiti da ga "nose" dobre vibracije! Jednostavno: opusti se i uživaj !!!"

Nikola Županić, Daruvar
"Hokej smatram jednim adrenalinskim sportom. Brz je, eksplozivan.. Sve što je vezano uz brzinu naprosto obožavam. Medveščak sam posebno zavolio jer svi dečki igraju srcem. Nema tu došli su nam u goste prva ekipa lige ili posljednja, uvijek igraju momci istim žarom. Zadivili su ne samo mene nego i cjelu Hrvatsku a i šire. Nažalost nisam ih nikada imao prilike pratiti ih uživo ali svaku tekmu sam gledao na tv-u kada sam stigao. Nadam se da mi je ovo prilika da ih po prvi puta gledam uživo. ZIG ZAG"

Ljiljana Vrbat, Sisak
"Hokej volim prvenstveno zbog osjećaja zajedništva između igrača i navijača kluba. Volim ga zbog pozitivne energije koja struji cijelom dvoranom. Zbog nesebičnog izgaranja igrača na terenu koji unatoč tome što ne zarađuju ni desetinu onoga što zarađuju nogometaši redovito ostavljaju srce na terenu. Najviše ga volim što ga gledati dolaze zajedno mame ,tate ,djeca. Brzina izmjena i akcija me oduševljava."

Marko Zavrtnik, Vidovec
"Volim hokej zbog
H-Herojskog pristupa igri
O-Osjećaja kojim si ispunjen svake stotinke i koji prelazi sa igrača na navijače
K-Kontaktne igre kojom obiluje
E-Energije koja je u zraku
J-Jumbo zabave"

Ljiljana Zelenika, Zagreb
"Pripadam malo starijoj generaciji. U mlađim danima sam imala pune ruke posla s djecom, smjenama, vrtićem, tako da nisam mogla uživati u ovom prekrasnom sportu. Danas je drugačije. Uz odraslu djecu i njihovu ljubav prema hokeju, a posebno KHL Medveščak Zagreb, imala sam priliku biti na utakmicama i bodriti naše Medvjede. Naučila sam sve pjesme i tekstove, zdušno bodrila dečke na utakmicama sa tribina među razdraganim navijačima B-sektora. Neprocjenjivo. S nesrpljenjem očekujem nove utakmice i nadam se da ću ove sezone biti još više na tribinama."

Dejan Pilatuš , Zagreb
"Nema boljeg od hokeja
Tko to ne zna pojma nema
Medeki su prva liga
Za ostale nas briga
Zajedno smo uvijek jači
Zato se zovemo Zig Zag navijači!"

Ivana Kuštro, Zaprešić
"Hokej volim još odmalena kad me djed odveo na jednu utakmicu. Ne znam više niti tko je igrao ali znam da me već tada oduševio taj sport. Sviđa mi se dinamika, sviđa mi se atmosfera na tribinama, sviđa mi se što su utakmice niskog rizika iako su pune "agresivnosti" na terenu, sviđa mi se zagrijavanje igrača prije početka utakmice, sviđaju mi se sadržaji na današnjim utakmicama Medveščaka, a posebno mi se sviđa što se danas rade spektakli iz svake utakmice i zaista je odlična atmosfera što me posebno oduševljava."

Nataša Mikšić, Karlovac
"Zato jer svaki put kad gledam tekmu Medveščaka preko TV-a, osjećam kako mi se ledi krv u žilama!!! Nikad nisam bila u Ledenoj dvoraniI!!!!!!! Kako bi se tek smrznula da ih gledam uživo!!! Ludilo!!!! Pozzz svima, a posebno ""MEDVJEDIMA"" :) "

Marko Premelč, Gornja Rijeka 48268
"Moj sin 12 obožava hokej i odavno priča kako bi htio iči na tekmu , mogu li ga iznenaditi uz vašu pomoć?"

 Čestitamo! Dobitnici će biti kontaktirani telefonskim putem.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?