Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Izvučeni dobitnici ulaznica za prvu domaću utakmicu Medvjeda!

saša martinović
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/3
PR
Autor
PR članak
06.09.2012.
u 12:00

U prvoj domaćoj utakmicu EBEL lige Medvjedi se 09. rujna u Ledenoj dvorani Doma sportova susreću s prošlogodišnjim finalistom Salzburgom

Vecernji.hr ponovno je odlučio razveseliti svoje vjerne čitatelje! Ovoga puta nagrađujemo sve ljubitelje jednog od najdimaničnijih zimskih sportova! Medvjedi ulaze u novu sezonu EBEL lige i već 07. rujna čeka ih prva utakmica u kojoj gostuju u mađarskom Szekesfehervaru kod Albe Volan. Samo dva dana nakon na domaćem će terenu Ledene dvorane Doma Sportova odmjeriti snage s EC Red Bull Salzburgom.

Da biste osvojili ulaznice za prvu domaću utakmicu potrebno je malo mašovitosti jer ovog puta nagrađujemo najbolji odgovor na pitanje Zašto volim hokej? Imamo 10 x 2 ulaznice, stoga požurite ispuniti obrazac u nastavku do sutra, 07. rujna u 12 h i budite originalni i kreativni!

Sretno svima!

Sretni dobitnici 10 x 2 ulaznice su:

1. Antonio Srakočić, Duga Resa

"Hokej volim ponajprije zbog odlične atmosfere. Nema negativnih poruka, psovki, vrijeđanja, svi su uvijek na nogama, pije se pivo, prava je sportska atmosfera. Hokej kao sport volim zbog nabrijanih likova koji su se spremni svakog časa "pofajtati" za svoj klub, puno je bodychecka, ritma, brzih izmjena igrača, pravih poteza, golova itd. Kad se sve zajedno zbroji i oduzme, ponajbolji sport u Hrvatskoj, a ako ne najbolji, definitivno je najpozitivniji za gledatelje."

2. Iva Bojčić, Donji Dragonožec

"To je jedini sport gdje se uživim u navijanje, ponese me atmosfera, gledam i pratim jer su brze izmjene, ne traje dugo, zabavim se, ne tipkam već uživam u tekmi. Dečki su jako zgodni, nogometaši im nisu ni do koljena. još je fora što nam je odlazak na tekmu posao ženski izlazak"

3. Zvonimir Ivančević, Zagreb

"Volim te sam tak pobjeda il’ poraz, ja volim te sam tak. Moje srce kuca ZIG ZAG MEDVEŠČAK. Ne šparamo snagu cijedi se znoj, s tribina se čuje: Serbus dragi Zagreb moj! ZIG ZAG, ZIG ZAG, ZIG ZAG MEDVEŠČAK! Igramo za ponos, za grad i naciju, kaj najbolje od svega za za*****ciju. Kad nam dođu jači, kad nas budu stisli, mi pjevamo još bolje jer tko pjeva zlo ne misli. ZIG ZAG, ZIG ZAG, ZIG ZAG MEDVEŠČAK! Tribine si popiju, na ledu padne šora. Nikaj se ne brini to je dio folklora. Pobjeda il’ poraz, ja volim te sam tak, Moje srce kuca ZIG ZAG MEDVEŠČAK. ZIG ZAG, ZIG ZAG, ZIG ZAG MEDVEŠČAK"

4. Branko Tepić, Zagreb

"U mojem slučaju hokej je neizmjerna ljubav koju mi je kao malom dečku usadio pokojni djed s kojim sam od 60-tih godina prošlog stoljeća išao na hokejaške utakmice na Šalatu! Ta ljubav nikada nije prestala te sam ju prenio i na svog sina, čime se obiteljska ljubav prema hokeju nastavlja do danas! Hokej je strast, prisećanje na mladost, neiskvrenost, skromnost, viteštvo u sportu! Premda je danas neminovno došlo do potrebnog profesionalizma, novi naraštaji gledatelja su u hokeju prepoznali sve navedeno i to je najveća vrijednost nastavka tradicije! Hokej je više od sporta..."

5. Martina Terihaj, Sveta Nedelja

"Moram priznati da sam upravo zbog naših Medvjeda zavoljela hokej. Način na koji ti dečki igraju svaku utakmicu kao da im je posljednja, kako se bore i nisu u strahu slomiti nešto samo kako bi publiku digli na noge, stvarno svaka čast :)) Najvažnije je da svatko može biti dio toga bez opasnosti i nepotrebnih nereda "navijača" što je danas rijetkost. Tako da se o atmosferi ne može puno ni pričati, jednostavno morate biti dio toga! "Zig-zag, Me-dve-ščak!"

6. Ivan Špoljarić, Zagreb

"Jako volim naše hokejaše - Medvjede, pa sam za moju lozinku na internetu odabrao "MACIKAM" što na mađarskom znači medvjed. Zato ZIG ZAG- MACIKAŠ"

7. Mihaela Galić, Zagreb

"Volim hokej jer je to okej!
Kada dođu zimski dani,
bude hladno ko i lani,
zaputim se na utakmicu,
uzmem zimsku kapicu,
zazviždim ""Medveščak!""
jer je junak prav!
Gledam dečke kako jure,
svakog protivnika najure.
stadion je njihov pun,
uvijek glasan, tresak, bum!
Navijači- ja i svak-
viču: ""Naprijed, Medveščak!"""

8. Josip Petras, Novigrad Podravski
"Hokej je i više nego ok-ej,jer me dečki na ledu nikad ne ostave u bedu."

9. Miško Pavlek, Zagreb
"zašto volim ja hokej,
zato što je ful okej,
navijamo,jedemo,pijemo,
ali niš ne razbijemo,
idem ja,kćerka,sin,
bome ide deda ženin,
hokejaši su nam jako dragi,
kližu baš ko sami vragi,
kada gube - nema tuge,
razbiti će neke druge,
Ledena,Arena,Pula,
za Medveščak sedam nula,
zato mi je hokej fora,
ne ko nogometna mora"

10. Amanda Tomac, Rijeka

"Hokej volim za njegovu popularnost i opstanak borim
Brzo kliže,palicom pak vodi zna Tom da ga cijela dvorana bodri
Ljubav prema hokeju neopisivog je žara i nikad ta ljubav ne vara
Za Medveščak život ću dati na tribinama glasno navijati
KAC i ekipa brzo će pasti kada krenu naši hokejaši
Dok mi hladan Pan grlom teče Medvjedima puls je ubrzan i srce je veče
Atmosfera do ludila dolazi dali to Medveščak protivnika gazi
Sa tribina glasna pjesma ori Medveščak se na ledu srčano bori
Naprijed Medvjedi mi smo uz vas ove godine ebel je naš"

Čestitamo! Dobitnici će telefonskim putem biti obaviješteni o načinu preuzmanja ulaznica.

Želite prijaviti greške?