Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE MARCA

Modrić i Kroos bit će nositelji igre Benitezovog Real Madrida

Luka Modrić, Cristiano Ronaldo
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/2
27.06.2015.
u 09:28

Benitez vidi Kroosa kao središnjeg veznog igrača zbog odličnog taktičkog postavljanja i jednostavnosti kojom počinje napade. Pri tome mu je Modrić idealan partner.

Marca, španjolski sportski dnevnik blizak Real Madridu, današnju je naslovnicu posvetila dvojici veznjaka kraljevskog kluba - Luki Modriću i Toniju Kroosu.

Marca navodi da je novi trener Reala Rafael Benitez uvjeren da hrvatsko-njemački par mora nositi igru momčadi. Napominje se da Benitez vidi Kroosa kao središnjeg veznog igrača zbog odličnog taktičkog postavljanja i jednostavnosti kojom počinje napade. Pri tome mu je Modrić idealan partner.

Da se Kroos i Modrić odlično razumiju na terenu pokazuje i statistika. Prošle sezone su zajedno igrali 19 puta, upisali 15 pobjeda uz jedan remi i tri poraza. Kraljevski klub je za to vrijeme zabio 63 gola i primio samo 12. Real je do druge ozljede Luke Modrića igrao najbolji nogomet.

Kroos i Modrić tako su Benitezov prvi "pick", no ako nešto pođe po zlu tu su Asier Illarramendi i Casemiro, napominje Marca.

>> Manchester poručio Realu: Dat ćemo vam De Geu, ali želimo Luku Modrića!

Komentara 3

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
10:19 27.06.2015.

4-4-2 pogbu i vidala il marchisia da kupe i stave iza modrića i krosa ronaldo i falcao (kojeg zamjene za benzemu) u napadu,kupe hummelsa ko zamjenu za ramosa e to bi bio posao,ubitačan napad, granitna i tehnički savršena sredina pa i trkačka, hummels i varane iza.

CA
carpediem
13:44 27.06.2015.

Cuj ovo Modric mu je partner kako bi zvucilo da je Kros Modricev partner a ne Modric njegov jer dobro je se vidjelo kad je Modric bio prosle sezone zdrav tad je Real bio bolji od Barce a kad je Modric bio bolestan tad je Real bio slabiji od Barce.....

MU
muh
11:20 27.06.2015.

Lukico na klupo pa če bit rezultata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije