navigacija Klub Pretplatnika 117

Novi Večernjakovi magazini od sada i u pretplati

Pretplatite se i uživajte uz 4 raskošna magazina!

 • Cijena

  12,50 kn

 • Ušteda

  10%

pretplati se

Svake prve subote u mjesecu stiže magazin namijenjen trendovima u uređenju doma Dom&Vrt Living koji će vam iz broja u broj predstavljati očaravajuće interijere koji će biti pravo nadahnuće za uređenje vlastitog doma. Raskošni magazin na 100 stranica otisnutih na sjajnom papiru, osim novosti i trendova iz svijeta interijera, piše o arhitekturi te gastronomskoj sceni na inovativan način. Dom&Vrt Living je mjesečnik za sve koji uživaju u životu i dobrom življenju!

Svake druge subote u mjesecu stiže inspiracija za shopping, stil i modu ili jednom riječju – Diva. Birajući najbolje od najboljeg, ali ipak dostupno, stvorila je formulu koju žene jednostavno obožavaju. Diva sada postaje još veći i opsežniji izlog beauty trendova, stilskih “statementa” i modnih zapovijedi u 4 glavna poglavlja – trend mix, moda, ljepota i stil.

Za hedoniste, gurmane i ljubitelje kuhanja, svake treće subote u mjesecu stiže novi gastromagazin Večernjeg lista, Slano&slatko, također na sto stranica. Novi i najmlađi magazin u Večernjakovoj lepezi bit će prava revolucija među izdanjima koja pišu o hrani. Riječ je o magazinu koji će čitatelje odvesti na gurmansko putovanje, predstaviti sjajnu i pomalo zanemarenu hrvatsku gastronomsku baštinu i običaje, u posjet kuhinjama najkreativnijih chefova. Zavrtite globus i odaberite mjesto iz kojeg želite pročitati dobru priču o životu i hrani – imamo je!

Mjesec će zaključiti broj 1 savjetnik za zdravlje i ljepotu, magazin Moje zdravlje. Čitatelje Mojeg zdravlja savjetuju najbolji liječnici, recepte otkrivaju sjajni kuhari i nutricionisti, a liječnici uskaču u pomoć kod svake bolesti ili tegobe. Moje zdravlje je prava riznica sjajnih ideja, praktičnih savjeta i informacija koje će vam pomoći da uvijek (p)ostanete zdravi, lijepi, aktivni i uvijek nasmijani!

Iz subote u subotu izmjenjivat će se modni i beauty trendovi, šoping-inspiracije, zdrav duh u zdravom tijelu, savjeti za uređenje doma, ideje za obiteljski ručak ili brzi snack za nenadane goste – nemojte ih propustiti!

Pretplatite se na sva 4 magazina za samo 50 kuna mjesečno. Pripremili smo vam i posebnu vikend ponudu pretplate koja uključuje Večernji list petkom, subotom i nedjeljom te paket 4 magazina za samo 98 kuna.

Postojeći pretplatnici Večernjeg lista ostvaruju dodatnu pogodnost s kojom mogu čitati nove raskošne magazine za samo 20 kuna mjesečno.

 

*Pretplata se odnosi samo na područje ručne dostave u RH.

5 razloga
za Večernjakovu pretplatu

 • Ušteda
 • Članstvo u klubu Moj Večernji
 • Fleksibilne mogućnosti plaćanja
 • Dar uz pretplatu
 • Besplatna dostava