Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.12.2013. u 14:00

U usporedbi s voditeljicom Plesa sa zvijezdama, popularna je pjevačica "obična djevojka sa sela"

Finale ovogodišnje sezone Plesa sa zvijezdama pokazalo je da naša javna televizija, koju često proganjamo kao zla maćeha Pepeljugu, može napraviti odličan show. Iako spektakl traje već osmu sezonu, još je svjež, dinamičan, zabavan i za hrvatske prilike izuzetno duhovit. Od Elija Bašana ponešto bi o humoru mogli naučiti i profesionalni zabavljači kojima je u opisu posla da budu zabavni i duhoviti.

Savršeno su plesali Mislav Čavajda i Petra Jeričević, a zbog Ornele Vištice počet ću gledati sapunice. Sandu Dubravčić pratim još otkako je bila klizačka zvijezda. Milka Babović komentirala je njezine nastupe na TV-u Zagreb, a ja sam strepio da ne padne dok je izvodila dvostruki aksl ili neku sličnu vratolomiju. Duško Ćurlić bio je fenomenalan kao i uvijek, ali najveća zvijezda Plesa sa zvijezdama ipak je Barbara Kolar. Uvijek sam opušten kada ona vodi show jer znam da neće pogriješiti, a ako joj se to slučajno i dogodi, snađe se bolje nego Sanda Dubravčić na ledu.

Obrazovana, inteligentna, rječita, dinamična i duhovita Barbara Kolar uvijek je dovoljno provokativna, a opet nikada bezobrazna i naporna, što se nekim HTV-ovim zvijezdama zna dogoditi. U usporedbi s njom Severina je “obična djevojka sa sela”. Bitna je razlika u tome što Barbara savršeno radi svoj posao koji se sviđa publici, dok Severina, poput loših političara, radi ono što bi se moglo svidjeti publici. Zato je Barbara kraljica pozornice, a Severina obični estradni demagog. Ipak, i kraljica ima jednu manu. Previše se izgladnjuje i mršavi. Bespotrebno. Bila je jednako zgodna i s ponekim kilogramom viška (mnogima čak i zgodnija). Uostalom, i prava Merlinka imala je jače obline nego mršavica Barbara u subotnjem finalu.

PLUS

HTV je u subotnjem Dnevniku pokazao da Milanović i Karamarko zapravo mentalno ne žive u Hrvatskoj. Narod ipak zaslužuje bolju vlast i oporbu.

MINUS

Televizija izvještava da je njemačka vlada lobirala kod Putina za oslobađanje Hodorkovskog. Kada ćemo doznati koliko je lobirala za izručenje Perkovića?

>> Dajte Ivani Petrović talk show, izvući će političaru sav prljavi veš

Ključne riječi

Komentara 2

M3
Miške 3
08:30 24.12.2013.

Kako su ukusi i svjetonazori, različiti. Za mene su Duško ( mumla kao medvjed) i Barbara koji se stalno krevelje, najdegutantniji vodilački par. Uvijek sam promijenio kanal, dok su brbljali i fulali. Isto i Duškovim reklamama. Prokleta vam bila fonetikaika na TV-u. Imate li još kakve ofucance da sa njima mučite gledatelje?

Avatar azakosek2
azakosek2
14:42 23.12.2013.

Ovaj članak je pogodio srž. Slažem se sa svime navedenim. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?