Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi hvalospjevi

Enrique: Rakitić je igrač najviše klase i rođeni pobjednik

Ivan Rakitić Barcelona
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
19.08.2014.
u 08:27

– Ovaj klub već nekoliko godina ne gleda što drugi rade. Mi trebamo gledati sebe da budemo bolji. Što se tiče ove momčadi, ona ima strašan potencijal

Barcelona je sinoć sa 6:0 razbila meksički Leon, a Luis Enrique bio je zadovoljan igrom. Imao i razloga jer Barca je bila razigrana, ubojita i raspoložena.

– Ovaj klub već nekoliko godina ne gleda što drugi rade. Mi trebamo gledati sebe da budemo bolji. Što se tiče ove momčadi, ona ima strašan potencijal. Ako budemo dobro radili, bit ćemo sjajni ove sezone, započeo je Enrique.

Posebno se trener dotaknuo Ivana Rakitića koji je još jednom odigrao dobru utakmicu.

– Rakitić je klasa, gladan uspjeha i želi pobjeđivati. A i fizički odgovara ovoj momčadi. Tko god je gledao Sevillu posljednje dvije godine, zna da je Rakitić igrač najviše klase.

Messi i Neymar u prvom su poluvremenu zadavali puno muka obrani Leona, bili su iznimno raspoloženi.

Messi i Neymar odlično su surađivali, ali to je normalno kada je riječ o dva igrača takve kvalitete.

Enrique je još dodao kako je Bravo u boljoj situaciji za prvog vratara, ali da će odluku donijeti za šest dana te da su još uvijek moguća pojačanja.

>>Neymar, Messi i Munir razbili Leon, Rakitić donio novu dimenziju

Komentara 7

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:06 19.08.2014.

Bravo Ivane, vjerujem da ce sezona biti uspijesna i da ces briljirati u novom klubu.

SA
samograd
08:53 19.08.2014.

našima svi dijele hvalospjeve vani , a kad igraju za vatrene neću reći " da se štede" ne želim u to vjerovati .ljubav prema domovini se djelima pokazuje a ne kićenjem i riječima.sad će se vidjeti na kvalifikacijama tko se " štedi " ,tko igra za ekipu neće biti izlika sudci ,vlaga ..

RO
rogoz
15:06 19.08.2014.

Svak zna da je Raketa vrhunski,ali, Niko Kovac jako dobro zna ,kako od njega napraviti prosjecnog igraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije