Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
7 milijuna prodanih primjeraka

Uz svjetske bestselere, na dar vrhunska kozmetika Nikel

Melody Anne
Foto: VL
27.05.2016.
u 16:28

Višestruko nagrađivani hrvatski brend prirodne kozmetike Nikel vam daruje po jedan originalni proizvod

Prvi roman “Milijarderova pobjeda” iz trilogije autorice Melody Anne donosi priču o Lucasu Andersonu, koji je bogat, tvrdoglav i ne namjerava pustiti nijednu ženu u svoj život jer ne želi ništa mijenjati. Uz to, mnoge su se žene htjele okoristiti njegovim novcem i obiteljskim imenom. Lijepa Amy Harper ne podnosi razmažene bogatune kao što je Lucas kojima se sve pruža na srebrnom pladnju. Godinama se školovala, nakon čega se zaposlila u korporaciji Anderson. Otpočetka osjeća netrpeljivost prema svom drskom šefu, no nakon nesmotrene i strastvene noći, sve se mijenja...

Uz knjigu, prirodna kozmetika Nikel daruje vam svoje nagrađivano ulje za područje oko očiju! Ulje višestruko jača djelovanje kreme, dubinski vlaži i hrani, izglađuje bore i borice, odgađa njihov nastanak, briše znakove umora, pomlađuje i pojačava djelovanje kreme.

Uz drugu knjigu “Milijarderov ples” na dar dobivate Nikelov serum protiv bora oko očiju. Knjiga je u prodaji je od 6. lipnja. Uz treću knjigu “Milijarderova ljubav” dobivate Nikelovu kremu oko očiju, a u prodaji je potražite od 13. lipnja.

Svaki Nikelov proizvod dolazi u originalnom pakiranju. Kozmetika Nikel bazirana je na vlastitim farmaceutskim recepturama i sto posto prirodnim djelatnim sastojcima čija je učinkovitost dokazana i dermatološki potvrđena. Spoj je tradicionalnog znanja s najsuvremenijim postignućima. Kozmetika Nikel dobila je brojne nagrade i priznanja i 30 zlatnih medalja za inovativni prirodni proizvod, od Velike Britanije preko Rusije, Azije, SAD-a i Europe.

Potražite na kioscima Tiska i iNovina, u Tisak media centrima ili na mondo.hr za samo 49,90 kn.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije