navigacija Look Book - Pronađi užitak čitanja 130
Naslovnica specijala Specijal: Look Book - Pronađi užitak čitanja
Bingo Plus na dar

Ubojiti tajni agent u potrazi za pravdom

Nova uzbuđenja za sve ljubitelje trilera uz koji darujemo mozgalice

Ubojiti tajni agent u potrazi za pravdom

Foto:

Prošlo je godinu dana otkad je CIA obučila Mitcha Rappa i dala mu odriješene ruke. Mitch je uspio uništiti mrežu čudovišta koja su stajala iza terorističkog napada Pan Am Lockerbie – izvršivši ubojstvo po ubojstvo i ne ostavljajući traga. Potraga ga vodi u Pariz, gdje mu je u jednom od najluksuznijih hotela u gradu postavljena smrtonosna zamka. Washington ne želi sudjelovati u međunarodnoj krizi, a Stan Hurley, jedan od rukovoditelja, smatra da je problem u Rappu. Tajni agent polako izmiče izvan njihove kontrole i počinje djelovati samostalno, pa postaje jasno da ne postoji ništa opasnije od ugroženog i ranjenog Mitcha Rappa.

Drugi romana iz kolekcije autora Vincea Flynna, „Ubojiti hitac“, možete potražiti na svim kioscima, u poštanskim uredima i na mondo.hr po cijeni od 59,90 kn. Uz svaku knjigu iz kolekcije, svaki čitatelj na dar dobiva enigmatski magazin Bingo Plus na dar.

Prvi roman iz trilogije "Američki plaćenik" još uvijek je u prodaji, a treći roman "Igre moći" potražite u prodaji od 4.8.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice www.facebook.com/24sataShop.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

2 (1 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

Registracija