Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit kolekcija

Priče za najljepše djetinjstvo

101 DALMATINER
Foto: VL
06.10.2016.
u 13:24

Obiteljska kolekcija Disneyjevih klasika ponovno je na kioscima! Predstavljamo vam 30 nezaboravnih priča za sva vremena!

Došlo je vrijeme da i novim generacijama Disneyjeve bajke uljepšaju djetinjstvo, ali i vrijeme da svi oni koji nisu upotpunili prethodnu kolekciju to sada učine. Samo se prisjetite kako je lijepo bilo slušati o pustolovinama, čitati o prijateljstvima, ljubavima, maštati o neobičnim i čarobnim mjestima i likovima. Vaši najmlađi uživat će u pričama koje su i nama pričali roditelji, ali i mnogim drugim bajkama – čekaju vas Snjeguljica, Pepeljuga, Alisa u Zemlji Čudesa, Petar Pan, Snježno kraljevstvo, Potraga za Dorom…

Sve ove, ali i mnoge druge priče, na svoj jedinstven način prenio je Walt Disney svojim nezaboravnim ilustracijama koje zauvijek ostaju u srcima velike i male djece.
Za vas smo odabrali trideset originalnih, predivno ilustriranih Disneyjevih slikovnica, koje će vaša djeca odmah zavoljeti. Priče prije spavanja tako će postati još zanimljivije.

Svaku od trideset knjiga potražite svakog petka na svim kioscima, u poštanskim uredima i na mondo.hr!

Prva knjiga, 101 DALMATINER, u prodaji je od 7.10. po promotivnoj cijeni od 14,90 kuna, a ostale potražite po cijeni od samo 29,90 kuna.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice 24sata Shop.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije