navigacija Look Book - Pronađi užitak čitanja 130
Naslovnica specijala Specijal: Look Book - Pronađi užitak čitanja
Na dar Biobaza losion

Nezaboravan kraj priče o Houstonu i Rory

Posljednji dio serijala Priče o nama, poznate spisateljice New York Timesa Cassie Leo

Nezaboravan kraj priče o Houstonu i Rory

Foto: VL

Liama više nema u priči, a Houston i Rory nalaze se pred važnom životnom odlukom. Roryn otac dolazi u Kaliforniju utješiti kćer i pokajati se za svoje grijehe, a Houston donosi svoju odluku. Rory misli da se Houston šali kada predloži da neko vrijeme ne bude skupa, ali on je ozbiljan u svojoj namjeri. Nije mogao odabrati gori trenutak. Houston i Rory pokušavaju njegovati novo prijateljstvo, ali njihove obitelji i prijatelji odlučuju ukloniti sve prepreke i strahove. Ne propustite nezaboravan kraj priče o Houstonu i Rory.

Uz treći roman „Uspon“, koji je u prodaji od 19.7. na dar dobivate Biobaza SUN - Losion za produljenje preplanulog tena. Ova lagana formula ima dvostruko djelovanje - intenzivno njeguje kožu nakon izlaganja suncu i produljuje postojanost preplanulog tena. Koža je baršunasto meka, a ten ujednačen.

Potražite na kioscima Tiska, Tisak media centrima, iNovinama, poštanskim uredima i na mondo.hr za samo 49,90 kn.

Prvi roman „Pad“ još uvijek je u prodaji, a uz njega vam Biobaza poklanja Zlatni pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put, a uz drugi roman “Slom” na dar dobivate Biobaza SOS jogurt za tijelo nakon sunčanja

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi