Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi gradonačelnik

Vedrana Neferovića dočekale pročelnice, ali ne i Ronko

neferović
Dusan Mirkovic/PIXSELL
07.06.2013.
u 18:04

- Bilo bi puno ugodnije da je primopredaja bila onakva kakvu sam ja imao na bivšem radnom mjestu - komentirao je Neferović izostanak bivšeg gradonačelnika

Vedran Neferović, kandidat koalicije HDZ/HSP AS koji je u drugom izbornom krugu pobijedio dosadašnjeg SDP-ovog gradonačelnika Zdravka Ronka danas je preuzeo gradonačelničku dužnost. U pratnji svojih zamjenika Darka Puljašića i Maria Pilona te predsjednika GO HDZ-a Ante Šolića gradonačelnika Neferovića danas su dočekale pročelnice, ali ne i dosadašnji gradonačelnik.

Na pitanje novinara da to komentira Neferović je rekao da se time ne bi opterećivao.

- Bilo bi puno ugodnije da je primopredaja bila onakva kakvu sam ja imao na bivšem radnom mjestu. Čovjek je vjerojatno spriječen pa nećemo to dirati - kazao je novi gradonačelnik.

Novinarima je poručio da su svi dobrodošli te da se nada otvorenoj i dobroj suradnji u interesu informiranja građana Požege.- -Bit ćemo vam dostupni i ja osobno i moji zamjenici - izjavio  je Neferović.

Dodao je da će njegov zamjenik Mario Pilon svoju funkciju obavljati profesionalno dok će Darko Puljašić i dalje ostati ravnatelj Doma zdravlja Požeško-slavonske županije.

- Što se tiče Gradskog vijeća moramo obaviti još neke razgovore tijekom vikenda. Optimist sam da će suradnja biti konstruktivna i da neće biti teškoća u funkcioniranju i donošenju odluka - kazao je.

Najavio je da će na prvoj sjednici Gradskog vijeća biti smanjen komunalni doprinos kod legalizacije što su najavljivali u predizbornoj kampanji.

>>Požeški SDP zatražio uvid u izborni materijal

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije