Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slabi rezultati

Sunčana Glavak podnijela ostavku

Sunčana Glavak (1)
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
18.06.2013.
u 13:32

U šturom priopćenju Gradskog odbora HDZ-a navodi se da je Sunčana Glavak odstupila s mjesta predsjednice te da je većinom glasova članova za novog predsjednika izabran Josip Horvat.

Nakon samo 15 mjeseci vođenja čakovečkog odbora HDZ-a Sunčana Glavak podnijela je ostavku. Razlog su, neslužbeno se doznaje, slabiji rezultati od očekivanih na lokalnim izborima.

U šturom priopćenju Gradskog odbora HDZ-a navodi se da je Sunčana Glavak odstupila s mjesta predsjednice te da je većinom glasova članova za novog predsjednika izabran Josip Horvat. Gradski odbor navodno nije htio prihvatiti njezinu ostavku, no kako je nije željela povući, izabran je novi predsjednik.

S. Glavak je saborska zastupnica i vijećnica u Gradskom vijeću Čakovca u kojem HDZ i partneri imaju četiri od ukupno 21 vijećnika.

>>Zbog loših izbornih rezultata istarska Ladonja prestala djelovati

Ključne riječi

Komentara 1

NE
neki
16:31 23.01.2014.

Bit će više vremena za namještanje frizure.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije