Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI I LJEPOTICE

Bitka za Šibenik: Mišura ušla u Gradsko vijeće, bivša misica nije

'SPECIJAL MAX 20.06.2012., Slavonski Brod - Antonija Misura, atraktivna 23-godisnja hrvatska kosarkaska reprezentativka iz Sibenika.'
Foto: 'Ivica Galovic/PIXSELL'
1/4
20.05.2013.
u 14:39

U Gradsko vijeće ušao je i tenor klape Maslina Branko Bubica, koji je bio deveti na listi HDZ-a

U Gradsko vijeće Šibenika kao osma na listi HDZ-a ušla je i košarkašica Antonija Mišura, kao i tenor klape Maslina Branko Bubica, koji je bio deveti, pišu 24 sata. Za razliku od najljepše sportašice Olimpijskih igara u Londonu, koja trenutačno trenira u francuskom Toulouseu, bivša misica Katarina Prnjak, koja je bila sedma na nezavisnoj listi Loze, nije prošla u Gradsko vijeće jer njezina lista nije prošla izborni prag.

>> Najljepša sportašica OI Antonija Mišura na listi HDZ-a u Šibeniku

Što se utrke za gradonačelnika tiče, drugi krug bit će neizvjestan. Aktualni gradonačelnik, SDP-ov Ante Županović u prvom je krugu osvojio 36,79 posto, dok ga je prestigao HDZ-ovac Željko Burić, koji je osvojio 42,07 posto glasova. Šef šibenskog SDP-a Franko Vidović na današnjoj je konferenciji za novinare rekao da građani u drugom krugu "ne biraju između ove ili one koalicije nego između svjetla i tame". Vidović je istaknuo da građani moraju znati kako je glas za dr. Željka Burića zapravo glas za Antu Kulušića te da su ovo izbori između gusla i ljetne pozornice na tvrđavi sv. Mihovila, gusla i Terranea, plaže Banj ili Osnovne škole Meterize.

SDP-ovci su građane pozvali da izađu na drugi krug.

– U vrlo sličnoj smo poziciji kao i prije četiri godine kada se razlika, koja je i ovog puta vrlo mala u korist dr. Burića, okrenula u našu korist, samo što danas imamo još više razloga za optimizam – rekao je Županović.

>> Sve o lokalnim izborima čitajte u našem specijalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije