Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predaja mandata

Baldasar preuzeo vlast, Kerum sebi dao peticu, i to podcrtanu!

predaja vlasti split,ivo baldasar,zeljko kerum,portal (1)
Foto: iIvana Ivanović/PIXSELL
1/5
07.06.2013.
u 11:28

Želim ti sriću, zdravlje i dobar rad. Mi smo dali izvješće, onakvo kakvo je. Želim novom gradonačelniku ugodan rad u Banovini, da postigne uspjeh, poručio je Kerum Baldasaru.

Ivo Baldasar preuzeo je dužnost splitskog gradonačelnika od Željka Keruma. Ulazak Baldasara i njegovih zamjenika Aide Batarelo i Gorana Kovačevića u zgradu Banovine dočekan je toplim i dugim pljeskom, a sama ceremonija primopredaje dužnosti protekla je u protokolarnom, ali i prijateljskom, suradničkom ozračju. 

– Želim ti sriću, zdravlje i dobar rad. Mi smo dali izvješće, onakvo kakvo je. Želim novom gradonačelniku ugodan rad u Banovini, da postigne uspjeh i dobro surađuje sa službenicima. Bila mi je čast biti gradonačelnik Splita. Ponosan sam na to! – rekao je Kerum. Izrazio je želju za suradnjom u Gradskom vijeću u kojem njegova stranka ima pet vijećnika. Baldasar je zahvalio na odlično organiziranoj primopredaji i emotivnom dočeku. 

– Nadam se da ću opravdati povjerenje onih koji jesu i onih koji nisu glasali za mene – rekao je Baldasar i najavio reviziju poslovanja i reorganizaciju Gradske uprave. – Preuzimamo loše financijsko stanje, a vidjet ćemo koliko je loše – rekao je novi gradonačelnik. Na traženje novinara da ocijeni svoj rad, Željko Kerum je rekao: – Petica i to podcrtana!

Odmah nakon primopredaje vlasti Baldasar je počeo s poslom. Otišao je na konferenciju o malom hotelijerstvu, na kojoj je i ministar turizma Darko Lorencin, a potom na sastanak u Policijsku upravu na razgovor o Gay Prideu u subotu. 

>>Baldasar uključio Ivaniševića u stručni tim za istočnu obalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije