Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi zanimljivosti

Znate li što je to vanilija seks? Možda za njega niste čuli, ali svakako ste ga isprobali

seks, orgazam
Foto: Shutterstock
28.10.2014.
u 20:00

U pitanju je nježno i emocionalno vođenje ljubavi koje se uglavnom javlja na samom početku svake seksualne veze

Vanilija seks stari je konvencionalni način vođenja ljubavi.

U pitanju je misionarska poza, koja se uz seks sastoji još i od niza dubokih i dugih poljubaca. U pitanju je nježno i emocionalno vođenje ljubavi koje se uglavnom javlja na samom početku svake seksualne veze.

U vanilija seksu nema puno eksperimentiranja, isprobavanja različitih poza ili fetiša. Ovu vrstu seksa ništa ne začinjuje, niti se upotrebljavaju bilo kakva seksualna pomagala.

Vanilija seks dobio je naziv po sladoledu, jer je vanilija uobičajen okus sladoleda koji je običan i pomalo dosadan, pa je tako opisana i ova vrsta seksa.

Međutim, ovo nije točno, jer bez obzira na to kojom se pozom u seksu koristili, može vam biti lijepo i ugodno ako se vi tako osjećate. Prema tome, bez obzira na naziv i opis ove vrste seksa, vi slobodno uživajte u njemu, bez brige oko toga hoće li vas netko osuđivati ili neće.

Ova vrsta vođenja ljubavi može biti strastvena i uzbudljiva, jer na ovakav način stvara se posebna povezanost između partnera.

>>5 seksi nesavršenosti koje muškarci vole vidjeti na ženama

>>15 kritičnih minuta koje bi vam mogle promijeniti seksualni život

Komentara 2

Avatar joe1
joe1
15:07 30.10.2014.

nešto prestrašno..jel ovo seks za početnike?

BI
bigred1
19:29 30.10.2014.

"hvala mašica. više obožavam vaniliju s punčem nego dogi s limunom. podsjetili ste me kako sam prije 50-ak godina počastio djevojku na prvom spoju. na pitanje koji hoće ona odgovori ,vanilija s puč rumom. bilo je smijeha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije