Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznajte ih

Znakovi koji upućuju da ste u vezi s nezrelim muškarcem

Par, veza
Foto: Screenshot/telka.hr
29.04.2016.
u 10:19

Umjesto da prizna svoju pogrešku, on svu krivnju prebacuje na druge i bez imalo grižnje savjesti upire prstom u drugog krivca.

Mnogi će se složiti da je dobro ostati "vječno mlad", no ako je muškarac u vezi nezreo, to može uzrokovati mnoge probleme u odnosima. Kako prepoznati da ste u vezi s nezrelim muškarcem?

Ne priznaje pogreške

Umjesto da prizna svoju pogrešku, on svu krivnju prebacuje na druge i bez imalo grižnje savjesti upire prstom u drugog krivca.

Ostale znakove pogledajte u videu...

 

>>Kako 'dišete'? Ovo su znakovi loše veze

Komentara 6

MA
mark13
01:42 30.04.2016.

Znači nezreo je ako nema stalan posao. Sebičan je ako ima prioritete za karijeru da nađe taj stalan posao. Ne razmišlja o budučnosti - ima loše plaćen stalan posao i neželi ga napustiti. I još se čudimo zašto u europiopi i HR pada natalitet pored ovakvih gluposti. Sad bi valjda trebao biti neki članak PREPOZNAJTE IH: nezrele žene... U ime jednakosti !!!

NE
Nemanadimak
17:36 29.04.2016.

Joj koje gluposti. Pa obicno zene su te koje se ponasaju ovako! A danas naci stalan posao u Hrvatskoj je ravno cudu. Opet pisete gluposti i za to vas jos i placaju :( Blago vama.

TH
than
00:43 30.04.2016.

Koja glupost....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije