Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVIŠE LJUBAVI ZNAČI MRŽNJU?

Živciraju vas (pre)sretni parovi na Facebooku? Poznata seksologinja otkriva zašto to zapravo rade

Par
Foto: Shutterstock
16.01.2017.
u 14:21

Previše ljubavnog sadržaja može biti i pokazatelj kako je jedan od partnera previše opsjednut kontrolom i posesivan

Svatko od nas zna barem jedan savršen par na društvenim mrežama koji kao da je katapultiran iz neke romantične komedije. Javno izjavljivanje ljubavi, srca, zajednički selfieji, komplimenti, putovanja... Sve nas to katkada neopisivo živcira.

Poznata seksologinja Nikkie Goldstein otkriva kako upravo takvo javno pokazivanje ljubavi znači da se par zapravo mrzi 'iz dna duše'.

- Najčešće su to ljudi koji su najviše ili pretjerano aktivni na društvenim mrežama i traže potvrdu svoje veze od ostalih - kaže Goldstein.

- Lajkovi i komentari mogu biti iznimno dobra potvrda veze, pa kada netko zaista ima probleme, to je upravo ono što im treba - u pitanju nije osoba koja svojoj boljoj polovici čini lijepu gestu, već komentari koji će dobiti zbog toga.

Previše ljubavnog sadržaja može biti i pokazatelj kako je jedan od partnera previše opsjednut kontrolom i posesivan, prenosi Metro.

I prijašnja istraživanja, koje je provelo Sveučilište u Brunelu, pokazaju kako su osobe s manjkom samopouzdanja, objavljivale više 'ljubavnog' materijala od prosjeka.

>> Ženin kreativan način upotrebljavanja čarape prestrašio ga je na smrt!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije