Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje

Žene vole grubi seks, evo što ih najviše uzbuđuje

Fetiši
Foto: Thinkstock
1/4
18.04.2017.
u 18:29

Istraživanje, u kojem je bilo 400 tisuća sudionika pokazalo je da 62 posto žena voli grubi seks i da uživaju kad ih se povlači za kosu ili veže

OkCupid, internet stranca za spajanje parova, provela je istraživanje u kojem je sudjelovalo više od 400 tisuća njihovih članova i ovim istraživanjem su došli do zaključka kako 62 posto žena uživa u grubom seksu.

Zašto je ovaj postotak tako visok i zašto žene uživaju u tome, objasnila je doktorica Nicole Prause.

- Kada vas netko ugrize, ogrebe ili udari povećava vam se krvi tlak i otkucaji srca kao odgovor na bol koju ste doživjeli, a kada se to događa tijekom seksa neki tu reakciju tumače kao seksualno uzbuđenje. K tome postoje dijelovi u mozgu koji imaju istu reakciju na bol i seksualno uzbuđenje - kaže Prause.

U ovom istraživanju 62 posto žena je reklo da ih uzbuđuje kad ih se vuče za kosu, a 60 posto njih voli kad im partner preuzme kontrolu. 

Na listu nastranih stvari koje vole u krevetu ženu su najčešće navodile da vole da ih se grize, zove pogrdnim nazivima i da ih se veže. 

>>Kanadski milijarder: Želim seks s tvojom ženom, plaćam 2 milijuna $

>>Mislila da je doživjela srčani udar tijekom seksa, no onda je shvatila da se dogodilo nešto zastrašujuće

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
20:29 18.04.2017.

A ništa onda, idem ženu zavezati za stol, vući za kosu i zvati Udbašicom i crvenim Kmerom... užitak zagarantiran.

AL
Alkana
22:05 18.04.2017.

Ovo je sigurno pisao muškarac i svoje maštarije podmetnuo kao ženske. Žene, barem velika većina, ne želi grubi seks kao ni uopće grubost nego nježnost i romantiku! Kre lac je ovo pisao!

AB
abcdefghij
12:31 19.04.2017.

A zene kao zene, neke su pitome, neke divlje ali glavno da svi uzivaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije